Kiilto Cleaner 302

2-komponenttisten liimalaitteistojen ja suuttimien puhdistusaine.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Cleaner 302 on uudentyyppinen puhdistusaine, joka tarjoaa työturvallisen ja vähemmän ympäristöä kuormittavan vaihtoehdon helposti haihtuville ja syttyville liuottimille kuten asetonille, tolueenille, metyleenikloridille tai glykolieettereille. Se liukenee helposti useimpiin orgaanisiin liuottimiin, mutta vain vähäisessä määrin veteen. Kiilto Cleaner 302:n tärkeimmät edut ovat suuri liuotusteho, erittäin alhainen myrkyllisyys, hidas haihtuminen, korkea kiehumispiste, paloturvallisuus ja vähäinen haju. Kiilto Cleaner 302:a voidaan käyttää 2-komponenttisten PU-liimojen levityslaitteiden suuttimien ja sekoittimien puhdistukseen.Tuote soveltuu myös tuoreiden liimajäänteiden ja -roiskeiden puhdistukseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Cleaner 302 20 kg/20 l T2590.020
Kiilto Cleaner 302 200 kg/200 l T2590.200
Kiilto Cleaner 302 IBC cont T2590.994
olomuoto

Matalaviskoottinen neste

Tiheys/ominaispaino

n. 1.1 kg/dm³

Värit

Kirkas

Pakkauskoot

20 l

Varastointi

Avaamattomana (+10 °-+25 °C) lämpötilassa 18 kuukautta.

Käyttöohje

Käytä Kiilto Cleaner 302:a sellaisenaan ja laimentamatta. Anna tarvittaessa vaikuttaa pidempään. Puhdistettavat esineet voidaan myös upottaa Kiilto Cleaner 302:een. HUOM! Käytettäessä Kiilto Cleaner 302:a polyuretaani-sekoituslaitteen pesuun tulee aina huolehtia, että liuottimen kanssa kosketuksissa olevat tiivisteet ovat EPM-kumia tai PTFE:a (esim. Teflon ®). Muilla tiivistemateriaaleilla saattaa pitkän ajan kuluessa esiintyä tiivisteen turpoamista ja haurastumista.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu