Kiilto Cleaner 300

Tehokas 2-komponenttisten liimalaitteistojen ja suuttimien puhdistusaine.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Cleaner 300 on keskinopeasti–hitaasti haihtuva hydrofiilinen puhdistusaine. Kiilto Cleaner 300:n etuja ovat sen tehokkuus, alhainen toksisuus ja korkea kiehumispiste. Sitä käytetään kaksikomponenttisten PU-liimakoneiden suuttimien ja sekoittajien puhdistamiseen. Sopii myös tuoreiden liimatahrojen ja roiskeiden poistamiseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Cleaner 300 195 kg/200 l T5473.200
Kiilto Cleaner 300 20 kg/20 l T5473.020
Kiilto Cleaner 300 Schütz cont T5473.996
Tyyppi/sideaine

Liuotin

olomuoto

Kirkas matalaviskoottinen neste

Tiheys/ominaispaino

n. 0,95 kg/dm³

Varastointi

Avaamattomana (+10 - +25 )°C lämpötilassa 18 kuukautta. Lasikuituastiassa säilyttäminen kielletty.

Käyttöohje

Kiilto Cleaner 300 käytetään sellaisenaan, ei laimenneta. Anna aineen vaikuttaa pinnalla pidempään, jos lika on tiukassa. Puhdistettavat osat voidaan laittaa likoamaan myös Kiilto Cleaner 302 –aineeseen. Huomaa, että käytettäessä Kiilto Cleaner 300:aa kaksikomponenttisten PU-liimojen sekoituslaitteen puhdistamiseen, astian tulee olla EPM-kumia tai polytetrafluorieteeniä (esim. Teflon ®). Muut materiaalit voivat turvota ja haurastua aikaa myöten.

Huomaa myös, puhdistusaine on reaktiivinen isosyanaattikovettajan kanssa. Mikäli puhdistusaineen sekaan menee iso määrä pelkkää kovetetta, reaktio saattaa olla niin kiivas, että seos kuumenee. Linjan pesussa käytettävää säiliötä on suositeltavaa pitää auki tai sulkea niin ettei painetta pääse muodostumaan. Mikäli suuri määrä isosyanaattia sisältävä pesuaineseos sisältää myös hartsia, seos muodostaa voimakkaasti turpoavaa polyuretaanivaahtoa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu