4026 0036

Kiilto Pro 10 Universum
Yleispuhdistusaine

Kiilto 10 Universum on Joutsenmerkitty yleispuhdistusaine. Joutsenmerkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän. Joutsenmerkki on edelläkävijä ja sen vaatimukset ovat tiukemmat kuin esim. lainsäädännössä. Joutsenmerkki on selkeä, puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä.

Edut ja ominaisuudet

  • Laaja käyttöalue
  • Annostelua muuttamalla käyttöliuoksen pH:n vaihteluväli 8,3-9,7
  • Tehokas kaikilla pH-arvoilla
  • Estää saostumien muodostumista
  • Kustannustehokas
  • Joutsenmerkki

Erittäin laaja käyttöalue, annostelua muuttamalla soveltuu sekä ylläpito- että pintapesuun käsi- ja konemenetelmiin. Tehokas kaikilla pH-arvoilla. Estää saostumien muodostumista. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Ylläpitosiivoukseen kaikille vettä kestäville koville pinnoille. Vahattujen ja vahaamattomien lattioiden pintapesuun. Uusien vahaamattomien muovilattioiden käyttöönottosiivoukseen. Kalusteiden perussiivoukseen. Soveltuu hyvin myös kosteiden tilojen siivoukseen ja astianpesuun.

pH

Tuotteen pH: 10.5
Käyttöliuoksen pH: 8.3

Ulkonäkö ja tuoksu

Värillinen hajustettu neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l T6020.005 6417964980479
6 x 1 l T6020.001 6417964980486
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Ylläpitosiivous 0,4 – 1,2 ml / 1 l vettä
Lattioiden käyttöönottosiivous ja pintapesu 6 ml / 1 l vettä
Kiinnittyneen lian poisto 10 ml / 1 l vettä

Ylläpitosiivous: Tee käyttöliuos ohjeen mukaan, esivalmistele siivoustekstiilit ja pyyhi pinnat puhtaaksi. Konemenetelmissä tee käyttöliuos yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön ja aja lattiapinnat puhtaaksi.

Lattioiden käyttöönottosiivous ja pintapesu: Tee käyttöliuos ohjeen mukaan. Levitä liuos lattialle ja anna vaikuttaa 3 - 5 min ja aja lattianhoitokoneella tai yhdistelmäkoneella epäsuoralla menetelmällä. Käytä punaista laikkaa. Imuroi liuos pois. Kostea pyyhi lattia tai aja yhdistelmäkoneella puhtaalla vedellä.

Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (5-15 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
Polykarboksylaattia (< 5 %)Dispergoi likaa.
HajustettaTekee työskentelystä mielyttävämpää.
4026 0036