Käyttöala

Kestorit 390 on jauhemainen veteen sekoitettava urea-hartsiliima kuuma- ja suurjaksoliimauksiin, kuten viilutukseen ja muotopuristukseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestorit 390 25 kg säkki T3207.025
Tyyppi/sideaine

Urea-formaldehydihartsijauhe

Tiheys/ominaispaino

n. 0,55 kg/dm³

pH

n. 6

Sekoitussuhde

150 - 180 paino-osaa Kestorit 390 jauhetta, 100 paino-osaa vettä.
Seoksen käyttöikä 3 - 4 tuntia (+20 °C)

seoksen väri

Vaalea

Avoin aika

15 - 20 min

Liiman levitysmäärä

100 - 150 g/m²

Puristusaika

90°C 4 min, 100°C 3 min, 110°C 2 min

Puristuspaine

0,3 - 0,8 N/mm²

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 6 kuukautta.

Käyttöohje

Liimajauhe lisätään viileään veteen voimakkaasti ja jatkuvasti sekoittaen. Seoksen annetaan tasaantua 5 - 15 min., jonka jälkeen sekoitetaan vielä kerran. Korkeampi lämpötila lyhentää liiman käyttöikää. Liima levitetään mieluiten telalevityskoneella. Käsilevitystelaa käytettäessä liima on levitettävä huolellisesti tasaiseksi kerrokseksi koko liimattavalle alustalle. Puristuksen jälkeen levyjä ei tarvitse jäähdyttää, vaan seuraavat työstövaiheet voidaan suorittaa välittömästi puristuksen jälkeen.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.