Kestopur CS 10
2-komponenttinen liuotinvapaa pu-liima

Kestopur CS 10 on 2-komponenttinen polyuretaaniliima tekonurmimattojen saumojen liimaukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • Hyvä levitettävyys
  • Liimaustyö onnistuu kosteissa olosuhteissa
  • Seossuhde 10:1

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Polyuretaaniliima hiekkanurmimattojen saumojen liimauksiin. Soveltuu sekä käsin että koneellisesti tapahtuvaan levitykseen. Kovetteena käytetään Kestopur 200/S –kovetetta. Hyvät levitysominaisuudet, jää hampaalle. Kenttä on nopeasti jatkokäsittelykelpoinen. Liima tarttuu ja kovettuu myös kylmissä olosuhteissa. Voidaan käyttää saumanauhan liimauksiin myös joustavalle alustalle Parhaat työskentelyolosuhteet ovat +15 ... 20°C välillä. Alin käyttölämpötila +5°C

PakkauskokoTuotekoodi
Kestopur CS 10 22 kg/20 l T3779.020
Tyyppi/sideaine

Polyuretaani

Värit

Vihreä

Sekoitussuhde

10 paino-osaa hartsia ja 1 paino-osa kovetetta

Viskositeetti

100 000 mPas (Brookfield RVT 20°C)

Purkkiaika

minimi 1 h astiassa

Avoin aika

Alustaan levitettynä 0-30 min. Liimattavien pintojen kosteus voi lyhentää avointa aikaa

Puristusaika

Sitomisaika 12h / 20 °C

Käyttölämpötila

Parhaat työskentelyolosuhteet +15 - 20°C välillä (alin lämpötila +5 °C)

Riittoisuus

Levyalustalle 700-800 g/m², Betonialustalle 1-1,2 kg/m², Pelkän sauman kohdalle 500 g/m²

Varastointi

Avaamattomana (+10 - +25 )°C lämpötilassa 12 kuukautta . Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla puhtaat. Puhdista liimattavat pinnat pölystä, rasvasta ym. liasta tapauksesta riippuen esim. liuottimella pyyhkimällä. Sekoita hartsi ja lisää siihen kovete huolellisesti sekoittaen. Liima levitetään esim. hammastetulla lastalla yksipuoleisesti vain saumanauhaan. Päällysteen ja nauhan väliin on kiinni painettaessa muodostuttava yhtenäinen liimakerros. Alapuolelta profiloiduilla päällysteillä tämä on mahdollista vain kun levitykseen käytetään riittävän karkeahampaista lastaa. Päällyste tulee hiertää/jyrätä uudelleen viimeistään 1,5 tunnin kuluttua liimauksesta. Parhaiten tähän soveltuu ns. laattajyrä. Jos jyräystä ei ole mahdollista suorittaa, on liimausvaiheessa painojen avulla varmistettava yhtenäisen liimakerroksen muodostuminen liimasaumaan. Kosteissa olosuhteissa liimattaessa avonaiset hartsi-, kovete- ja liimaseosastiat tulee suojata sateelta.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu