Kestokol TL
PVAc-liima

Kestokol TL on EN 204/D2 -luokan PVAC-puuliima.

Edut ja ominaisuudet

  • 1-komponenttinen
  • 12 kk varastointiaika
  • Kovapuuliimaukset

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestokol TL on PVAc-dispersioliima kovapuun liimaamiseen. Kestokol TL voidaan käyttää kovapuu, kokoonpano-, ja saumalevyjen liimaksi. D2-luokan liimana Kestokol TL voidaan käyttää sisätilojen liimauksissa, jotka voivat joutua vain hetkellisesti vesi- tai kosteuskosketukseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestokol TL 15 kg T1062.015
pH

5,5 - 7,0

Värit

Kellertävä, kuivuttuaan vaalea beige, läpikuuultava

Viskositeetti

14000 mPas (Brookfield RVT +20 °C)

Avoin aika

6 - 8 min

Liiman levitysmäärä

140 - 200 g/m²

Puristusaika

5 - 10 min

Puristuspaine

0,1 - 0,5 N/mm²

Alin kalvonmuodostuslämpötila

+3°C

Puun kosteus

6 - 15 %

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Tarkastetaan, että liitokset sopivat tarkasti yhteen. Liima levitetään yksipuolisesti tasaisena kerroksena. Osat liitetään yhteen ja puristetaan, tavoitteena tasainen purse koko sauman pituudelta. Liimaukset voidaan puristaa kylmä-, lämpö- tai suurjaksopuristimella. Lopullinen lujuus liimasaumalle muodostuu 7 vuorokauden kuluessa.

Jos liima on kosketuksissa rautaan, se saattaa aiheuttaa myös värimuutoksia liimasaumassa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
EN 204 D2 -vedenkestoluokitus
Nordic Ecolabel
Avainlippu