Kestokol S 90 P
PVAc-liima

Kestokol S 90 P on EN 204/D2 -luokan PVAC-puuliima.

Edut ja ominaisuudet

  • 1-komponenttinen
  • 6 kk varastointiaika
  • Nopea

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestokol S 90 P on nopeasti sitova PVAc-dispersioliima. Kestokol S 90 P voidaan käyttää saumalevy-, kokoonpano- ja listoitusliimana. D2-luokan liimana Kestokol S 90 P voidaan käyttää sisätilojen liimauksissa, jotka voivat joutua vain hetkellisesti vesi- tai kosteuskosketukseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestokol S 90 P 15 kg T1250.015
pH

5,5 - 7,0

Värit

Valkoinen, kuivuttuaan läpikuultava

Viskositeetti

23000 mPas (Brookfield RVT +20 °C)

Avoin aika

2 - 4 min

Liiman levitysmäärä

120 - 180 g/m²

Puristusaika

1 - 3 min

Puristuspaine

0,1 - 0,5 N/mm²

Alin kalvonmuodostuslämpötila

+7 °C

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 6 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Tarkastetaan, että liitokset sopivat tarkasti yhteen. Liima levitetään yksipuolisesti tasaisena kerroksena. Osat liitetään yhteen ja puristetaan, tavoitteena tasainen purse koko sauman pituudelta. Liimaukset voidaan puristaa kylmä-, lämpö- tai suurjaksopuristimella. Lopullinen lujuus liimasaumalle muodostuu 7 vuorokauden kuluessa.

Jos liima on kosketuksissa rautaan, se saattaa aiheuttaa myös värimuutoksia liimasaumassa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
EN 204 D2 -vedenkestoluokitus
Avainlippu