Kestokol PT-14
Poratappiliima

Kestokol PT-14 on PVAC- puuliima tapitukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • 1-komponenttinen
  • Matalaviskoottinen
  • 12 kk varastointiaika

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestokol PT 14 on puusepänteollisuuden matalaviskoottinen tapitusautomaatti PVAc-dispersioliima. D2-luokan liimana Kestokol PT-14 voidaan käyttää sisätilojen liimauksissa, jotka voivat joutua vain hetkellisesti vesi- tai kosteuskosketukseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestokol PT-14 15 kg T1440.015
Tiheys/ominaispaino

1,06 kg/dm3

pH

5,5 - 7,0

Värit

Valkoinen, kuivuttuaan läpikuultava

Viskositeetti

550 mPas (Brookfield RVT, 20 °C)

Käyttöolosuhteet

Käyttöpainealue: 2 - 6 bar

Alin kalvonmuodostuslämpötila

+7 °C

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Mikäli mahdollista, astia tulisi tyhjentää kerralla kokonaan paineastiaan. Vajaa astia on suljettava hyvin nahoittumisen estämiseksi. Työtaukojen jälkeen suuttimen kärki on puhdistettava, jotta kuivunut liima ei käännä liimasuihkua muualle ja näin aiheuta vaillinaista liimausta.

Mikäli liima on kosketuksissa rautaan tai ruosteeseen, niin ne yhdessä puun parkkihapon kanssa saattavat aiheuttaa värimuutoksia puussa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
EN 204 D2 -vedenkestoluokitus
Nordic Ecolabel
Avainlippu