Kestokol D 4700 UV
EN 204/D4 -liima

Kestokol D 4700 UV on EN 204 D4 -luokan PVAc-liima lujuusluokittelemattomien-, ikkuna- ja ulko-oviteollisuuden puuaihioiden sormijatkamiseen.

Edut ja ominaisuudet

  • Suojattu ulkokäyttö
  • 1-komponenttinen
  • Erinomainen lujuus


Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestokol D 4700 UV on reaktiivinen PVAc-dispersioliima, joka soveltuu mainiosti korkean taivutuslujuuden sormijatkamiseen. D4-vedenkestonsa ansiosta Kestokol D 4700 UV -liima voidaan käyttää pintasuojattuna ulkona säälle alttiina, tai sisällä kohteissa joissa esiintyy juokseva- tai kondenssivesi. Liimaan on lisätty UV-merkkiaine helpottamaan levitysjäljen tutkimista.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestokol D 4700 UV IBC cont T3800.994
Kestokol D 4700 UV kontti T3800.992
Tyyppi/sideaine

PVAc

pH

2.5

Värit

Valkoinen, kuivuttuaan läpikuultava. Hohtaa 100 - 390 nm UV-valossa.

Viskositeetti

2500 mPas (Brookfield RVT +20 °C)

Avoin aika

6 min (150 g/m²)

Puristusaika

15 min. (Mänty, puun kosteus 12 %, lämpötila 20 °C, 50 % RH)

Puristuspaine

0,5 N/mm²

Alin kalvonmuodostuslämpötila

+7 °C

Puun kosteus

7 - 15 %

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 4 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Tarkastetaan, että liitokset sopivat tarkasti yhteen. Liima levitetään yksipuolisesti tasaisena kerroksena. Osat liitetään yhteen ja puristetaan, tavoitteena tasainen purse koko sauman pituudelta. Saumaliimaukset voidaan puristaa kylmä-, lämpö- tai suurjaksopuristimella. Lopullinen lujuus ja vedenkesto liimasaumalle muodostuvat 7 vuorokauden kuluessa.

Liiman happamuus voi aiheuttaa joidenkin puulajien kanssa liimasauman värjäytymistä. Jos liima on kosketuksissa rautaan, se saattaa aiheuttaa myös värimuutoksia liimasaumassa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.