Kestokol anti-stick

Kestokol anti-stick on puhdistusaine EPI-liimojen telanpesuun.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

EPI liimojen telojen puhdistamiseen. Tuote vähentää EPI liiman tarttuvuutta telamateriaaleihin, joka helpottaa telan pesemistä.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestokol anti-stick 25 kg T2422.025
olomuoto

Rakeet

Käyttöohje

Annostele kourallinen rakeita telalla pyörivän EPI liiman joukkoon ja annetaan pyöriä n. 10 minuuttia. Tämän jälkeen tela voidaan pestä normaalisti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.