Kestokol 560
PVAc-liima

Kestokol 560 on EN 204/D2 -luokan PVAC-puuliima.

Edut ja ominaisuudet

  • 1-komponenttinen
  • 12 kk varastointiaika
  • Saumaliima

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestokol 560 on nopeasti sitova PVAc dispersio pohjainen saumaliima, joka soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kovapuulajeille kuten koivu, pyökki ja tammi. Kestokol 560 voidaan käyttää kitka-, lämpö- ja suurtaajuuspuristimissa valmistamaan saumalevyjä, kovapuuliimauksiin, kokoonpanoliimauksiin ja laminaatin liimauksiin. D2-luokan liimana Kestokol 560 voidaan käyttää sisätilojen liimauksissa, jotka voivat joutua vain hetkellisesti vesi- tai kosteuskosketukseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestokol 560 15 kg T1066.015
Kestokol 560 IBC cont T1066.994
pH

5,5 - 7,0

Värit

Valkoinen, kuivuttuaan läpikuultava

Viskositeetti

13000 mPas (Brookfield RVT +20 °C)

Avoin aika

4 - 6 min (liimamäärällä 120 - 150 g/m²)

Liiman levitysmäärä

120 - 150 g/m²

Puristusaika

3 - 6 min (20 °C)

Puristuspaine

0,1 - 0,5 N/mm²

Alin kalvonmuodostuslämpötila

+3 °C

Puun kosteus

6 - 15 %

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Tarkastetaan, että liitokset sopivat tarkasti yhteen. Liima levitetään yksipuolisesti tasaisena kerroksena. Osat liitetään yhteen ja puristetaan, tavoitteena tasainen purse koko sauman pituudelta. Liimaukset voidaan puristaa kylmä-, lämpö- tai suurjaksopuristimella. Lopullinen lujuus liimasaumalle muodostuu 7 vuorokauden kuluessa.

Jos liima on kosketuksissa rautaan, se saattaa aiheuttaa myös värimuutoksia liimasaumassa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
EN 204 D2 -vedenkestoluokitus
Avainlippu