Erisan Pro Käsidesi
Desinfektioaine käsille

Ammattikäyttöön kehitetty käsihuuhde sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ja hoitavia aineosia, jotka tekevät sen käytöstä miellyttävää ja hellävaraista. Toistuvassa käytössä ne edistävät ihon kuntoa samalla suojaten etanolin kuivattavalta vaikutukselta. Tuotteen tarkoin valittu tehoainepitoisuus tuo tehon sekä bakteereja että viruksia vastaan.

Edut ja ominaisuudet

  • Mikrobisidesti tehokas
  • Toistuvaan käyttöön sopiva
  • Hellävarainen iholle
  • Jättää miellyttävän ihotunnun
  • 100% rPET -kierrätysmuovipakkaus

Erisan Pro Käsidesi on toistuvaan käyttöön kehitetty desinfektiohuuhde, jonka käyttöala on hygieeninen sekä kirurginen käsidesinfektio. Sen biosidinen tehoaine on 74 p-% (80,4 t-%) kasviperäinen bioetanoli, joka täyttää korkeat laatukriteerit.

Erisan Pro Käsidesin sisältämä glyseroli, kasviöljyjohdannaiset, inuliini ja betaiini ylläpitävät ja edistävät ihon kuntoa sekä suojaavat sitä etanolin kuivattavalta vaikutukselta. Glyseroli sitoo vettä sarveiskerrokseen kosteuttaen ihoa tehokkaasti ja kasviöljyjohdannaiset estävät kosteuden haihtumista. Inuliini parantaa kosteustasapainoa ja betaiini suojaa kuivumiselta sekä lievittää ihoärsytystä, rauhoittaen ja hoitaen ihoa säännöllisessä käytössä.

Herkällekin iholle sopiva, olomuodoltaan paksunnettu käsihuuhde on helppo hieroa käsiin. Aineosien valinnassa on kiinnitetty tarkoin huomiota myös suojakäsineiden helppoon puettavuuteen käsihuuhteen lisäämisen jälkeen. Miellyttävä tunne iholla säilyy toistuvassakin käytössä.

Erisan Pro Käsidesi täyttää ammattikäytössä tarvittavan mikrobisidisen tehon vaatimukset hygieenisessä ja kirurgisessa käsidesinfektiossa (EN 1500, EN 12791). Tuotteen tarkoin valittu tehoainepitoisuus tuo tehon sekä bakteereja että viruksia vastaan (EN 14476). Tuotteelle on tehty myös seuraavat tehotestit: EN 13727, EN 13624.

Erisan Pro Käsidesi valmistetaan ilman eläinperäisiä raaka-aineita, minkä takeeksi se kantaa Vegan-merkkiä. Pakkaus valmistetaan kierrätetystä PET-muovista.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Hygieeninen ja kirurginen käsidesinfektio

pH

Tuotteen pH: 8

Ulkonäkö ja tuoksu

Kirkas väritön neste, etanolin tuoksu

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
12 x 200 ml 8008 6417964080087
6 x 1 l 80724 6417964807240
6 x 500 ml 8060 6417964080605
Varastointi

Säilyy 5 v. valmistusajankohdasta.

Käyttöohje

Annostele riittävä määrä käsihuuhdetta kuivalle, puhtaalta tuntuvalle iholle. Hygieeninen (tavanomainen) käsien desinfektio: 3-5 ml 30 s. Kirurginen käsien desinfektio: Kädet pysyvät kosteina 3 min desinfektiohieronnan ajan.

Pese kädet (ennen käsihuuhteen käyttöä) vedellä ja nestesaippualla töihin tullessa, wc-käyntien yhteydessä ja aina, kun niissä on näkyvää likaa. Noudata sairaanhoitopiirin käsihygieniaan liittyviä ohjeistuksia.

Ympäristö ja turvallisuus

Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

TehoaineVaikutus
Etanoli, denaturoitu A12 (74 p-%)desinfioiva tehoaine
Glycerinkosteuttaa ja pehmentää ihoa
AquaVesi
BetaineKosteuttaa ihoa
Aloe Barbadensis (Aloe Vera)hoitaa ja kosteuttaa ihoa
Aminomethyl Propanolneutralointiaine
Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymerviskositeetin säätelijä