Ipa 300
Desinfektioaine

Isopropanolipitoinen pintojen ja laitteiden desinfiointiaine.

Edut ja ominaisuudet

  • Käyttövalmis.
  • Tuhoaa tehokkaasti mikrobeja
  • Liuottaa pinnoilta rasvaa.
  • Haihtuessaan jäämätön.

Tehokas ja käyttövalmis desinfiointiaine, joka tuhoaa tehokkaasti bakteerit, hiivat ja homeet. IPA 300 liuottaa tehokkaasti pinnoilta rasvaa. Desinfioinnin jälkeen pintoja ei tarvitse huuhdella, haihtuessaan IPA 300 ei jätä jäämiä.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Pintojen ja laitteiden päivittäiseen desinfiointiin elintarviketeollisuudessa.

pH

Tuotteen pH: 8
Käyttöliuoksen pH: 8

Ulkonäkö ja tuoksu

Kirkas, väritön neste. Isopropanolin haju.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 10 l 80635 6417964806359
Varastointi

Säilytettävä kuivassa ja viileässä (yli 3°C) paikassa, auringon valolta suojattuna.

Käyttöohje

Puhtaat pinnat sumutetaan tai pyyhitään laimentamattomalla liuoksella siten, että pinnat pysyvät kosteana vähintään 1 minuuttia. Desinfiointi uusitaan tarvittaessa. Haihtuessaan tuote on jäämätön, joten jälkihuuhtelua ei tarvitse, mikäli pinnat kuivuvat ennen tuotannon aloittamista. Ohjeannostus: Käytetään laimentamattomana.

Ympäristö ja turvallisuus

Puhtaat, tyhjät pakkausmateriaalit voi hyödyntää materiaalikierrätyksessä tai energiana.

Huomioitavaa

Tuote on syttyvää. Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Ensiaputoimenpiteiden kuvaus: Myrkytyksen seurauksena voi ilmaantua oireita altistumisen jälkeen, minkä vuoksi kyseenalaisissa tapauksissa, suoran kemikaalille altistumisen jälkeen ja huonovointisuuden jatkuessa on hakeuduttava lääkärin hoitoon ja näytettävä tämän tuotteen käyttöturvallisuustiedote. Hengitettynä: Altistunut on siirrettävä altistumispaikasta puhtaaseen ilmaan ja pidettävä levossa. Vakavissa tapauksissa (esim. sydänpysähdys) altistuneelle on annettava tekohengitystä (suusta suuhun -hengitys, sydänhieronta, hapenanto, jne.) ja kutsuttava välitöntä lääkintäapua. Ihon kautta: Jos tuotetta joutuu iholle, kannattaa altistunut alue puhdistaa juoksevalla vedellä ja neutraalilla saippualla. Jos ihomuutoksia (polte, punaisuus, ihottuma, rakkulat) ilmenee, on hakeuduttava lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä käyttöturvallisuustiedote. Silmäkosketuksen kautta: Huuhtele silmiä vähintään 15 minuutin ajan runsaalla huoneenlämpöisellä vedellä. Silmien sulkemista ja hieromista tulee välttää. Lisävahinkojen välttämiseksi mahdolliset piilolinssit tulee poistaa silmistä jolleivät ne ole tarttuneet kiinni silmiin. Kaikissa tapauksissa on huuhtelemisen jälkeen hakeuduttava lääkärin hoitoon niin pian kuin mahdollista ja otettava mukaan tuotteen käyttöturvallisuustiedote. Nieltynä/aspiroituna: Nielemistapauksissa on hakeuduttava välittömästi lääkärin hoitoon ja näytettävä tämän tuotteen käyttöturvallisuustiedote.

TehoaineVaikutus
Isopropanolia (63 %)Desinfioiva vaikutus