Interox AG Bath 35
Desinfektioaine

Vetyperoksidi pohjainen desinfiointiaine elintarviketeollisuuden pinnoille ja laitteille.
Soveltuu myös tekstiilien valkaisuun sekä tahranpoistoon.

Edut ja ominaisuudet

  • Vaikutus perustuu vetyperoksidin antimikrobiseen tehoon.
  • Hajottaa tehokkaasti likaa
  • Laajalle käyttöalueelle soveltuva.
  • Nopeavaikutteinen
  • Jäämävapaa

Vetyperoksidi irrottaa lian tehokkaasti hajoten ympäristöä rasittamatta hapeksi ja vedeksi. Tuote täyttää bath-tekniikalla toimivien prosessien korkeat hygieniavaatimukset. Sopivuus herkille materiaaleille on hyvä tarkistaa etukäteen. Erinomainen valkaisuaine tekstiilien pesussa.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Putkistojen, laitteiden ja pintojen desinfiointiin elintarviketeollisuudessa ja muussa prosessiteollisuudessa. Tekstiilien valkaisu sekä tahranpoisto.

pH

Tuotteen pH: 2
Käyttöliuoksen pH: 3

Tiheys

1130 g/l

Ulkonäkö ja tuoksu

Kirkas pistävän hajuinen neste

Valmistusmaa

SAKSA

PakkauskokoTuotekoodiGTINHuom!
1 x 20 l 60109 6417964601091 Tuotteen aiempi nimi L 109 Air
1 x 200 l 60110 6417964601107
Varastointi

Kylmä ja kuiva varasto. Säilyvyys yksi vuosi alkuperäispakkauksessa auringonvalolta suojattuna. Tuotetta ei saa säilyttää yhdessä muiden kemikaalien tai palavan materiaalin kanssa.

Käyttöohje

Putkiston ja laitteiden pesu:
0,1 – 2,0 % liuos yhdessä emästuotteen kanssa. Suositeltu lämpötila-alue 20–70 °C. Emäksisen käyttöliuoksen optimi pH n.11.

Pyykin valkaisu:
2-5 g / vaatekilo. Annostellaan pääpesun yhteydessä, optimi käyttölämpötila 80 °C.

Desinfiointi
Kylpytekniikassa, jota käytetään muun muassa Tetra Pak’n aseptisissa täyttökoneissa, pakkaukset (kartonki/alumiini/muovikomposiitti) johdetaan muutamassa sekunnissa vetyperoksidikylvyn (35%) lävitse 70-85°C lämpötilassa. Kylvyn jälkeen pakkausmateriaali kulkee kuumien ilmakuivaimien lävitse, jotta vetyperoksidijäämät voidaan poistaa ja sen jälkeen kootaan pakkaus nestetäyttöä varten valmiiksi. Vetyperoksidia täytyy lisätä kylpyyn säännöllisesti desinfiointitehon säilyttämiseksi.

Ympäristö ja turvallisuus

Tuotteen pinta-aktiiviset aineet ovat biologisesti hajoavia. Puhtaat, tyhjät pakkausmateriaalit voi hyödyntää materiaalikierrätyksessä tai energiana.

Huomioitavaa

Pintojen soveltuvuus on tarkistettava etukäteen. Soveltuu alumiinipinnoille, mutta vain rajoitetusti muille kevytmetallipinnoille pitkäaikaisessa käytössä. Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

TehoaineVaikutus
Vetyperoksidia (35 %)Valkaiseva ja pesutehoa lisäävä vaikutus