Hydragel
Esikäsittelyaine

Lian kiinni kuivumista sekä mikrobien lisääntymistä ja leviämistä estävä esikäsittelyaine instrumenteille.

Edut ja ominaisuudet

  • Uusi koostumus!

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Esikäsittelytuote tilanteisiin, joissa instrumentteja ei pestä välittömästi käytön jälkeen. Hydragel estää orgaanisen lian kiinnittymisen ja kuivumisen sekä mikrobien lisääntymisen käytetyissä instrumenteissa.

Ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 9

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
6 x 750 ml 8222 6417964082227
Varastointi

<28°C. Säilyy 3 v. valmistusajankohdasta.

Käyttöohje

Käytä kannellista säilytys/kuljetuslaatikkoa. Sumuta esikäsittelyainetta kuljetuslaatikossa olevien instrumenttien päälle. Noudata turvallisia työtapoja instrumenttien säilytyksen ja kuljetuksen aikana. Pese instrumentit normaaliin tapaan.

Ympäristö ja turvallisuus

Hydragel esikäsittelyaineeseen liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle (Suomessa Fimea).

Tuote on biologisesti hajoava. Raaka-aineet ovat ympäristömyötäisiä. Pakkaukset valmistetaan PE-HD -muovista, joka on ympäristömyötäinen, täysin kierrätyskelpoinen ja poltettava materiaali.

Huomioitavaa

Esikäsittelyaineen alle ei saa jäädä kemikaaleja, jotka voivat syövyttää tai vaurioittaa metalleja. Noudata laitevalmistajien erikoisohjeistuksia. Puhdista roiskeet vedellä. Lue käyttö- ja suojausohjeet käyttöturvallisuustiedotteesta.