Erisan Pro Erisept CHG
Antiseptinen pesuvaahto

Antiseptinen pesuvaahto ihon ja hiusten desinfioivaan pesuun. Huuhtoutuu iholta helposti. Tutustu tuotteeseen Kiillon sivuilla.

Edut ja ominaisuudet

Erisept CHG Antiseptinen pesuvaahto on 4 % klooriheksidiinidiglukonaattia sisältävä, ihotunnultaan miellyttävä ja tutkitusti tehokas tuote ihon desinfioivaan pesuun.

Vaahto on helppokäyttöinen ja pysyy iholla hetken, joten käsitellyt ihoalueet on helppo havainnoida. Vaahto huuhtoutuu iholta helposti pois (tuote on poishuuhdeltava). Hoitavien raaka-aineiden ansiosta myös hiusten kampaaminen pesun jälkeen on mahdollisimman vaivatonta.

Erisept CHG sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ja ihoärsytykseltä suojaavia aineosia. Tuote on dermatologisesti testattu (lapputesti), eikä aiheuta yleisesti ärsytystä.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Erityistilanteet: lääkärin ohjeistama MRSA dekolonisaatio tai -kevennyshoito, ihon desinfioiva pesu tehostetun hoidon aikana tai ennen leikkauksia ja toimenpiteitä, joissa asennetaan pitkäaikainen tai pysyvä vierasesine (mm. proteesi, tahdistin tai kanyyli).

pH

Tuotteen pH: 6

Ulkonäkö ja tuoksu

Kirkas neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
12 x 200 ml 8201 6417964082012
Varastointi

> +5 °C, säilyy 4 v. valmistusajankohdasta.

Packaging materials

Pakkauksen pumppu ja suojatulppa ovat muovista monimateriaalia. Pullo on valmistettu PP-muovista.

Käyttöohje

Tuotetta käytetään kuuriluontoisesti, 1-2 kertaa päivässä 2-5 vrk ajan. Levitä vaahto kostutetulle iholle ja hiuksiin esim. suihkupesun aikana. Koko vartalon ja hiusten pesuun tuotetta kuluu kerralla yhteensä n. 30 painallusta, henkilön koosta riippuen. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja korvien sisäosaan. Huolellisen peseytymisen jälkeen huuhtele hiukset ja vartalo ja kuivaa ne puhtaalla pyyhkeellä. Anna tuotteen vaikuttaa ihon pesun aikana vähintään 1-2 minuutin ajan ennen huuhtomista. Tarvittaessa vaahtoa voi annostella kostutetulle pesukintaalle ja suorittaa desinfioiva pesu vuodepesuna. Pesun jälkeen huuhtelun korvaa ihon pyyhintä veteen kostutetulla pesukintaalla. Em. tavalla voi käsitellä myös ainoastaan tulevan toimenpidealueen. Noudata terveydenhuollon henkilöstön antamia ohjeita, mikäli olet saanut erityisohjeita tuotteen käytöstä.

Huomioitavaa

Kun käytät tuotetta ensimmäisen kerran tai epäilet herkistymistä, kokeile sen soveltuvuutta pienellä ihoalueella. Levitä vaahtoa n. 3x3 cm alalle kyynärtaipeen alapuolelle. Mikäli ihoärsytystä (punoitusta, tuntuvaa kirvelyä tai ihottumaa) esiintyy pian levityksen jälkeen, ei tuotteen käyttöä pidä jatkaa.
Samanaikaista saippuan, pesunesteiden tai shampoon käyttöä tulee välttää, sillä nämä tuotteet anionisia tensideitä sisältävinä vähentävät tuotteen mikrobisidista tehoa. Klooriheksidiini ja natriumhypokloriitti (myös muut klooriyhdisteet) yhdessä aiheuttavat värjäytymiä tekstiilimateriaaleihin.

TehoaineVaikutus
Aquavesi, liuotinaine
Klooriheksidiinidiglukonaatti (4 %)pinta-aktiivinen mikrobisidinen tehoaine
Decyl Glucosidehellävarainen pesevä ja vaahtoava tensidi
PEG-7 Glyceryl Cocoateihoa suojaava ja hoitava aine
Glycerinihoa kosteuttava aine
Citric AcidpH:n säätöaine