Kiilto Pro Cleanisept Wipes
Desinfektiopyyhe

Desinfektiopyyhepakkaus ei-invasiivisten lääkinnällisten laitteiden ja välineiden pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin. Sisältää 100 kpl rullasta repäistävää pyyhettä.

Edut ja ominaisuudet

  • Mikrobisidisesti tehokas
  • nukkaamaton kuitukangaspyyhe 14x20 cm
  • soveltuu herkille materiaaleille
  • ultraäänianturivalmistajat suosittelevat
  • laajat tutkimustulokset: (bakteerit, fungit (EN 13697) ja virukset (BVDV, vaccinia, Rota; Papova)
  • dermatologisesti testattu
  • valmistaja Dr. Schumacher GmbH

Pyyhkeet ovat nukkaamatonta kuitukangasta. Mikrobisidisestä tehosta on saatavilla laajat tutkimustulokset (Bakteerit, sienet, homeet EN 13697, EN 13624, EN 13727, EN 1650, EN 1276, EN 1275, EN 1040, virukset: EN 14476 (Vaccinia, Polyoma), EN 16615 pyyhetesti).
Desinfektioaineseos on pH:ltaan neutraali ja soveltuu myös herkille materiaaleille, esim. erilaiset muovit. Tuote on dermatologisesti testattu. Pakkaus sisältää 100 kpl rullasta repäistävää kertakäyttöistä kuitukangaspyyhettä, pyyhkeen koko 14 x 20 cm. Saatavana myös täyttöpakkaus (tuotekoodi 8085).

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Lääkinnällisten laitteiden pintojen puhdistus ja desinfiointi. Pyyhkeet soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi ultraäänilaitteiden antureiden desinfektioon (mm. Siemens, Philips, GE, Shimadzu, SonoAce, Aloka, Toshiba, Esaote, Zonare, Hitachi, Weinmann, Compumedics).
Elintarviketeollisuudessa ja ammattikeittiöissä tuotetta käytetään omavalvonnassa käytettävien tutkimusvälineiden (mm. lämpömittarit) desinfiointiin.

Ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 7.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Vaalea pyyhe, mieto tuoksu

Valmistusmaa

SAKSA

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
12 x 1 kpl 8085 4260068629704
12 x 1 kpl 8080 4260068629711
Käyttöohje

Muovipakkaus sisältää suljetussa pussissa olevan pyyherullan. Kierrä kansi auki, leikkaa halkio pussin yläsaumaan ja pujota pyyherullan pää kannen käyttöaukon läpi. Käyttö: Pyyhi kontaminoitunut alue ja anna sen kuivua. Pinnan voi tarvittaessa kuivata, mikäli se on kostea vielä 1 min. jälkeen. Desinfektioaineille herkimmät materiaalit on suositeltavaa pyyhkiä päivittäin vedellä tai miedolla pesuaineella kostutetulla pyyhkeellä.

Ympäristö ja turvallisuus

Cleanisept Wipes desinfektiopyyhkeisiin liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle (Suomessa Fimea).

Huomioitavaa

Sulje kansi aina käytön jälkeen. Avattu pakkaus käytettävä 3 kk kuluessa.

TehoaineVaikutus
Didecylmethylammoniumchloriddesinfioiva tehoaine
Alkylbenzyldimethylammoniumchloriddesinfioiva tehoaine
Alkylethylbenzyldiemthylammoniumchloriddesinfioiva tehoaine