Kiilto Pro Alu Deko
Terveydenhuollon konepesuaine

Nestemäinen, vaahtoamaton konepesuaine huuhtelu- ja pesudesinfektiolaitteisiin terveydenhuollon ja suun terveydenhoidon eri toimipisteissä.

Edut ja ominaisuudet

  • Tehokas
  • Välinehuoltoon, osastokäyttöön ja hammashuoltoon
  • Soveltuu yleisesti käytössä oleville materiaaleille
  • Vaahtoamaton
  • CE merkitty lääkinnällinen laite, luokka I

Alu Deko on tuotekehitetty yleisesti terveydenhuollossa käytettävien konepestävien instrumenttien, välineiden ja materiaalien pesuun. Alu Deko konepesuaineessa on käytetty mahdollisimman työturvallisia ja ympäristömyötäisiä, tutkittuja raaka-aineita. Puhdistusteho on optimoitu ja testattu terveydenhuollon erityisvaatimusten mukaiseksi (Helsingin yliopiston Hjelt-Instituutin Kansanterveystieteen osaston Hygienian ja mikrobiologian laboratorio). Tuote soveltuu myös herkille materiaaleille. Vaahtoamaton.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Välinehuollon ja toimenpideyksiköiden pesu-desinfektiokoneet, myös keskitettyihin välinehuoltoihin. Osastojen huuhtelu-pesukoneet, suun terveydenhuollon pesu-desinfektiokoneet.

Lääkinnällinen laite. Ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 13
Käyttöliuoksen pH: 11

Ulkonäkö ja tuoksu

Kirkas, kellertävä neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 20 l 8084 6412600080841
1 x 200 l 8280 6438160082804
3 x 5 l 80387 6417964803877
Varastointi

Huoneenlämmössä 3 v.

Käyttöohje

Liitä kanisteri pesukoneen automaattiannostelijaan. Ohjeellinen annostus huuhtelu- ja pesu-desinfektiokoneissa on n. 0,3 % käyttöliuos, 30 - 70 ml /pesu. Annostukseen vaikuttavat pestävä materiaali ja veden laatu. Paras puhdistustulos saadaan 45-55°C pesulämpötilassa. Kone lämpödesinfioi puhdistetut ja huuhdotut instrumentit sekä kammion valitun pesuohjelman mukaisesti.

Ympäristö ja turvallisuus

Alu Deko konepesuaineeseen liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle (Suomessa Fimea).

Lue käyttö- ja suojausohjeet käyttöturvallisuustiedotteesta. Helposti biologisesti hajoava.

Huomioitavaa

Huomioi laitteen täytössä, että vesisuihkut pääsevät pestävien välineiden kaikille pinnoille. Aseta pestävä välineistö väljästi koneeseen. Käytä tarvittaessa erikoistelineitä. Laitteen moitteeton toiminta on tarkistettava määräajoin turvallisen lopputuloksen saavuttamiseksi.
Noudata instrumenttivalmistajien erikoisohjeistuksia.

TehoaineVaikutus
Kompleksointiainetta (5-15 %)sitovat veden kovuustekijöitä
Polykarboksylaattia (< 5 %)pesuteho, irrottaa likaa, sitoo sen veteen
Natriummetasilikaattia (< 5 %)pH:n säätelijä, irrottaa likaa, korroosiosuoja
Fosfonaatteja (< 5 %)pehmentää vettä, dispergoi likaa, nopeuttaa huuhtoutuvuutta