Avainlippu

Akvapur LL 2
Dispersioliima

Akvapur LL 2 on ruiskulevitteinen kenkäteollisuuden pohjitusliima.

Edut ja ominaisuudet

  • Liimasauma on elastinen ja luja
  • Hyvä lämmön- ja kemikaalinkesto
  • UV-valossa näkyvä merkkiaine

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Liima soveltuu nahan, puun, metallin, tekstiilien, polyuretaanin (PUR), polyvinyylikloridin (PVC) ja TR-Primerillä halogenoitujen, vulkanoitujen luonnonkumien ja synteettisten kumiseosten liimaukseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Akvapur LL 2 15 kg T3838.015
Tyyppi/sideaine

PUD

pH

8.5

Viskositeetti

600 mPas (Brookfield RVT, +20° C)

Käyttölämpötila

Aktivointilämpötila vähintään +70°C.

Pinnoituskuiva

Huoneenlämpötilassa 30-90 min

Varastointi

Avaamattomana + 20° C lämpötilassa 6 kuukautta

Käyttöohje

Liimaa levitetään tasainen ja peittävä kerros hajotusilma- tai korkeapaineruiskulla. Liiman annetaan kuivua kirkkaaksi. Pinnat lämpöaktivoidaan ja puristetaan yhteen.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu