4026 0036

Kiilto Pro Teho A 100
Yleispuhdistusaine

Kiilto Teho A 100 on Joutsenmerkitty yleispuhdistusaine. Joutsenmerkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän. Joutsenmerkki on edelläkävijä ja sen vaatimukset ovat tiukemmat kuin esim. lainsäädännössä. Joutsenmerkki on selkeä, puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä.

Edut ja ominaisuudet

  • Monikäyttöinen & tehokas
  • Heikosti emäksinen
  • Tehoaa erinomaisesti noki- ja partikkelilikaan
  • Toimii parhaiten lämpimässä vedessä
  • Joutsenmerkki

Kiilto Teho A 100 on heikosti emäksinen ja se toimii parhaiten lämpimässä vedessä. Elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevat pinnat huuhdellaan lopuksi vedellä. Kiilto Teho A 100 tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Runsaasti likaantuvat kovat pinnat käsi- ja konemenetelmin. Kovien pintojen pintapesu ja perussiivous. Tehoaa erinomaisesti noki- ja partikkelilikaan. Monikäyttöisenä Kiilto Teho A 100 sopii myös kumilattioiden käyttöönotto-, ylläpito- ja perussiivoukseen erillisen ohjeen mukaan.

pH

Tuotteen pH: 10.5
Käyttöliuoksen pH: 9.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 200 l T7070.200
3 x 5 l T7070.005 6411517070051
6 x 1 l T7070.001 6411517070013
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Ylläpitosiivousannostus 1 - 4 ml / 1 l vettä likaisuuden mukaan
Käyttöönottosiivous ja pintapesu annostus 6-8 ml / 1 l vettä
Perussiivous, kiinnittynyt/pinttynyt lika annostus 20-40 ml / 1 l vettä
nora by Interface kumilattioiden käyttöönottosiivous, katso erilliset ohjeet

Ylläpitosiivous. Annostellaan likaisuuden mukaan. Tee käyttöliuos ohjeen mukaan, esivalmistele siivoustekstiilit ja pyyhi pinnat puhtaaksi. Konemenetelmissä tee käyttöliuos yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön ja aja lattiat puhtaiksi.

Lattioiden käyttöönottosiivoukseen ja pintapesuun. Tee käyttöliuos ohjeen mukaan, levitä liuos pinnoille ja anna vaikuttaa 3 - 5 min. Aja lattianhoitokoneella tai yhdistelmäkoneella epäsuoralla menetelmällä. Käytä punaista laikkaa. Imuroi liuos pois ja kostea pyyhi pinta tai aja yhdistelmäkoneella puhtaalla vedellä. Tee tarvittaessa pinnan hoitokäsittely.

Perussiivous, kiinnittynyt/pinttynyt lika. Tee käyttöliuos ohjeen mukaan, levitä pinnoille ja anna vaikuttaa 5 - 10 min. Pese lattianhoitokoneella tai hankaa käsimenetelmin, imuroi liuos pois ja huuhtele pinnat huolellisesti ja kuivaa.

Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, yhteys lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (< 5 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
4026 0036