Kiitos kun olet mukana!

Kiilto ja Erisan Pro ovat mukana MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetyksessä tärkeän asian puolesta. Haluamme mahdollistaa teille, TTK-liveen osallistuville, turvallisen illan hyvän käsihygienian muodossa. Lisäksi lahjoitamme jokaista tällä sivulla nimimerkkinsä jättänyttä kohden 10 euroa Syöpäsäätiön Roosa nauha* -keräykseen.

Jätä nimimerkkisi tai etunimesi, niin lahjoitamme puolestasi 10 euroa Roosa nauhan kautta suomalaiseen syöpätutkimukseen (vain yksi lahjoitus/henkilö).

*Roosa nauha on Syöpäsäätiön keräys, jolla kerätään varoja suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvontapalveluiden hyväksi. Keräys on käynnissä 22.9.-1.11. Lahjoitusvaroilla tuetaan monien eri syöpien tutkimusta sekä tuetaan sairastuneita ja heidän läheisiään. Lahjoituksia tarvitaan, jotta syöpätutkijat voivat jatkaa elintärkeää tutkimustyötään sairastuneiden hyväksi.

Erisan Käsihuuhde on herkälle iholle soveltuva tehokas desinfektiohuuhde, joka soveltuu usein toistuvaan käyttöön. Oikein käytettynä Erisan Käsihuuhde tehoaa mm. korona-, noro- ja adenoviruksiin.


Erisan SafePoint+ annostelija Roosa nauha

Erisan SafePoint+ on täysin uusi, Suomessa kehitetty ja valmistettu automaattinen käsidesinfektioaineen annostelija. Kiilto on lahjoittanut kaksi Erisan SafePoint+ annostelijaa Syöpäsäätiölle.

Annostelijat on tuotu TTK-liven ajaksi MTV3:lle ja niiden avulla varmistetaan turvallinen ilta teille kaikille. Lähetyksen jälkeen lahjoitetut annostelijat siirretään Syöpäsäätiön toimistolle.


Hyvä käsihygienia eli käsien huolellinen pesu ja desinfiointi sekä säännöllinen ihovoiteen käyttö on tehokkain tapa estää erilaisten tautien leviämistä ja näin suojata sekä itseään että lähimmäisiään. Pesemättömissä käsissä on aina bakteereja ja viruksia, jotka siirtyvät käsistä pintoihin ja aina edelleen seuraaviin käsiin. Hyvän käsihygienian saavuttaa pitämällä käsistä huolta, jolloin niin iho, kynnet kuin kynsivallitkin ovat terveet eivätkä näin pääse keräämään bakteereja ja viruksia.