Elinkaariratkaisut

Rakentamisen tuotteet ja palvelut hankkeiden elinkaari huomioiden

Kiilto Oy on ottanut askeleen kohti parempaa sisäilmaa. Kehitämme rakentamisen ratkaisuja uudella asenteella – hankkeiden elinkaaritavoitteet huomioiden. Tarjoamme luotettavasti testattuja ja laadukkaisiin rakennusmateriaaleihin perustuvia rakentamisen ratkaisuja, joiden avulla voidaan parantaa rakenteiden toimivuutta tilanteissa, joissa se on perusteltua. Meiltä saat järjestelmiin liittyvät työohjeet, laadunvarmistusdokumentit sekä muun ylläpitoaineistoon liittyvän materiaalin. Neuvomme mielellämme eri järjestelmin valinnassa ja suunnittelumateriaalin käytössä. Suunnitteluun liittyvät ladattavat asiakirjat löydät dokumenttipankista.

Kiillon rakentamisen ratkaisuille tiivistä tukea ammattipuhtaus- ja hygienialiiketoiminnasta

Puhtaan sisäilman ja sisäilmaston varmistaminen näkyy vahvasti myös Kiillon puhdistus- ja hygieniaratkaisujen kehittämisessä. Kiillon ammattirakentamisen ratkaisuissa voimme hyödyntää monipuolisesti laadukasta ja ammatillista osaamista sisaryhtiömme ratkaisu- ja tuotekehityksestä.

Sisäilmavaatimukset huomioidaan laajasti myös Kiillon ammattipuhtausasioissa. Meille rakentamiseen olemme saaneet käyttöömme uuden, päivitetyn kylpyhuoneen ylläpitopuhdistusohjeen dokumenttipankkiimme. Ohje on käytettävissä huoltokirja-aineiston liitteeksi sekä annettavaksi tilan käyttäjälle tai täydentämään suunnitteluasiakirjoja esim. Kuivaketju10-kohteissa.

Kiillossa laadukas rakentaminen on sydämenasia. Kotimaisilla tuotteilla ja ammattitaidolla voimme tarjota kohteisiin ratkaisuja koko rakennuksen elinkaarta ajatellen.

Tässä osiossa kerromme yhteistyöstämme Kiillon ratkaisukehityksessä ja päivitämme uusia rakentamiseen ja puhtaamman sisäilman suunnitteluun vaikuttavia asioita, testituloksia ja tietoa ajankohtaisista asioista.

Kiillon valmistamista ylläpitosiivousaineista analysoitiin haihtuvia yhdisteitä

Kiillon valmistamista ja käytetyimmistä ylläpitosiivousaineista analysoitiin haihtuvat orgaaniset yhdisteet, formaldehydi ja muut aldehydit puolueettomassa, akreditoidussa testauslaboratoriossa. Testatut puhdistusaineet eivät aiheuta VOC-viitearvojen ylitystä normaalissa ylläpitosiivouskäytössä.

”Hyvän sisäilman varmistamiseksi kannattaa valita hajusteeton ja liuotteeton puhdistusaine ylläpitosiivoukseen. Kiilto Vieno Hajusteeton, Kiilto Plusclean, Kiilto 10 Universum Hajusteeton ja Kiilto Sanitop ovat hajusteettomia, eikä niihin ole lisätty liuottimia. Tehty analyysi varmisti, että ylläpitosiivouksessa näistä puhdistusaineista ei vapaudu haihtuvia yhdisteitä sisäilmaan”, kertoo tuotekehityspäällikkö Heidi Kähkönen.

Tuotekehityspäällikkö Heidi Kähkösen lausunto

Kiillon puhdistusratkaisut erilaisille lattiapinnoille – liitä huoltokirja-aineistoon!

Lattioiden pintarakenteiden ylläpito- ja käyttöohjeisiin voi kysyä tukea ja lisämateriaalia erilaisista puhdistusratkaisuista Kiillon ammattipuhdistus- ja hygieniaratkaisujen asiantuntijoilta.