7. Linjasaneerauksen valmistuminen ja kiinteistön ylläpito

Kun korjaustyö on valmistumassa, kootaan rakennuksen huoltokirja sekä varmistetaan, että hankkeen alussa asetetut elinkaaritavoitteet ja kosteudenhallinta toteutuvat. Yhä useammin edellytetään entistä tarkempaa tiedonkeruuta ja arkistointia.

Jos suunnittelija on jo koonnut kattavat tiedot ja asiakirjat siihen liittyen, mitä rakennustuotteita ja/tai järjestelmiä linjasaneerauksessa käytettiin, ei laadunvarmistus- ja ylläpitodokumentaatiota tarvitse jäljittää myöhemmin uudelleen. Mutta jos tuotevalintoja on tehty työn edetessä, vaadittu aineisto joudutaan mahdollisesti kokoamaan kasaan erikseen.

Lataa märkätilojen huoltokirja-aineisto helposti

Kiillon märkätiloihin liittyvä huoltokirja-aineisto on dokumenttipankissa omassa kansiossaan. Aineiston lataus käy helposti. Voit liittää sisällön mihin tahansa Kiilto-vedeneristysjärjestelmäsuunnitelmaan. Näin sinun ei tarvitse etsiä kierrätysohjetta, ylläpito-ohjeita, työohjeita tai laadunvarmistusdokumentteja erikseen muualta.

Muiden Kiilto-rakennustuotteiden dokumentit, esimerkiksi KTT ja DoP, löydät tuotteiden omilta sivuilta. Näiden asiakirjojen etsinnässä sinua auttavat tarvittaessa tekninen neuvontamme tai suunnittelun yhteyshenkilö. Kun aiot ottaa meihin yhteyttä, sinun kannattaa tehdä valmiiksi lista käytetyistä tuotteista.