6. Rakentaminen ja valvonta

Linjasaneerauksen aikana on tärkeää, että projektipäällikkö, hankkeen toteuttajat ja valvonta saavat ajantasaista tietoa ja apua, kun he sitä tarvitsevat. Urakoitsijan on helppo tehdä korjaustyöt hyvän suunnitelman ja selkeiden työohjeiden mukaan.

Valvojat ja urakoitsijat voivat hyödyntää omien tehtäviensä tukena Kiilto-järjestelmille suunniteltua detaljiikkaa sekä muuta suunnitteluaineistoa. Jos on esimerkiksi sovittu siitä, että urakoitsija valitsee kohteeseen parhaiten soveltuvan tasoitteen tai tarvittavat materiaalit vedeneristyksen alustaan, ne voidaan merkitä suunnittelijan detaljissa määritellyistä vaihtoehdoista kuvaan. Näin valinta ja tieto käytetystä tuotteesta tallentuvat suunnitelmaan, mikä hyödyttää myös rakennuksen käyttäjää tulevaisuudessa.

Voit tarkistaa valvontaan liittyvät tuotetiedot helposti Kiillon vedeneristysjärjestelmien vertailutaulukosta.

Myös taulukko eri järjestelmiin hyväksytyistä oheistarvikkeista helpottaa valvontaa. Tästä taulukosta voit varmistaa kullekin vedeneristysjärjestelmälle hyväksytyt ja tuoteperheeseen kuuluvat oheistuotteet, kuten kaivolaipat ja läpivientien materiaalit.

Kiillon tekninen tuki ammattilaisille on valmiina vastaamaan vedeneristysjärjestelmiämme koskeviin kysymyksiisi. Aluepäällikkömme voivat neuvoa urakoitsijaa ja muita osapuolia tarvittaessa myös työmaalla. Ota meihin yhteyttä!