2. Hankkeen suunnittelu

Hankesuunnitteluvaiheessa kohteen tulevaisuutta tarkastellaan eri näkökulmista ja hankkeen laajuutta tarkennetaan. Lisäksi pohditaan parhaita toteutusmalleja ja aikataulua. Usein tehdään myös karkea kustannusarvio ja vertaillaan toteutusvaihtoehtoja keskenään.

Hankesuunnitteluvaiheessa määritetään myös vastuuhenkilöitä, jotka vievät hanketta eteenpäin. Onnistuneen hankesuunnittelun päätteeksi linjasaneerauksen korjaustapa on selvillä, ja suunnittelu voi käynnistyä.

Hankesuunnittelu on erittäin tärkeä vaihe linjasaneerauksen onnistumiselle. On tärkeää, että ammattilaisten läpikäymä tilannearvio on realistinen. Tässä vaiheessa määritellään iso osa hankkeen kokonaiskustannuksista.

Kiillon vedeneristysjärjestelmistä löydät ratkaisut vaativiinkin märkätiloihin. Vertaile järjestelmien ominaisuuksia, toteutustapoja, läpimenoaikoja ja kustannuksia. Kiillon vedeneristysjärjestelmiä voi myös limittää keskenään, joten optimaalinen märkätilaratkaisu voidaan rakentaa juuri halutulla tavalla ja kohteen erityisvaatimusten mukaan.