Laadunvarmistus

Kiilto Oy:ssä hyväksynnät ja sertifioinnit ovat kunnossa.

Kaikki Kiilto-rakennustuotteet ovat vaatimusten mukaisesti hyväksyttyjä ja luotettavasti testattuja. Luovutamme tuotteen myyntiin tehtaaltamme vasta monivaiheisen laadunvarmistuksen jälkeen. Tuotelaatuamme valvotaan myös ulkoisen, puolueettoman tahon toimesta. Laatu on Kiillolle kunnia-asia.

Suunnitteluun liittyvät laadunvarmistusdokumentit märkätilan ja tiivistyskorjauksen tuotteille ja järjestelmille löytyvät dokumenttipankista. Tuotteiden hyväksynnät ja tekniset tiedot löytyvät myös tuotteittain niiden omilta sivuilta tuotehaun kautta.

Kiillon rakennustarvikkeiden tuote- ja tekniset tiedot sekä laadunvarmistusdokumentit löytyvät kätevästi myös RT-tuotetiedon sovelluksesta.

Voit etsiä tuotteita sovelluksen sivulta netistä tai voit ladata sovelluskaupasta mobiiliversion, jolla voit skannata tuotteen viivakoodin tuoteluettelosta tai vaikkapa työmaalla pakkauksesta saat tiedot älypuhelimeesi välittömästi, ja dokumentit ovat käytettävissäsi ja jaettavissa eteenpäin ilman odottelua ja erillisiä pyyntöjä.

Mikäli sinulla on kysyttävää laadunvarmistusasioissa, autamme mielellämme.
Ota meihin yhteyttä, niin toimitamme sinulle tarvittavat asiakirjat sopimuksen mukaan.