Pumpputasoituksen etuja

Tunnetko jo pumpputasoituksen edut? Pumpputasoituksella luodaan tasainen ja kestävä pohja lattian pintamateriaalille tehokkaasti.

Tasainen pinnoitusvalmis lattia syntyy vaivattomasti ja varmasti

Pumpputasoitettava lattia toteutetaan pumppaamalla tasoitettavaan tilaan itsesiliävää tasoitusmassaa, joka muodostaa nopeasti valmiin pohjan lattian lopulliselle pintamateriaalille.

Vähentää työmaan jätekuormaa

Kun pumpputasoite toimitetaan työmaalle säiliöautolla suoraan Kiillon tehtaalta, vähenee samalla työmaiden jätekuorma. Suurissa kohteissa saatetaan käyttää jopa satoja tuhansia kiloja lattiatasoitetta. Jos sama määrä lattiatasoitetta toimitettaisiin tavallisissa säkeissä, vastaisi se kymmeniä tuhansia pieniä pakkauksia tai useita satoja suursäkkejä.

Matala-alkalisilla tasoitteilla voidaan ehkäistä sisäilmaongelmia

Matala-alkalinen tasoitekerros suojaa myös lattian liimaa ja muovipäällystettä betonin alkalisen kosteuden aiheuttamilta vaurioilta. Niin Kiillon omissa tutkimuksissa kuin muissakin alan tutkimuksissa on osoitettu 5 mm tasoitekerroksen suojaava vaikutus. Tekemällä huolellisia ja pitkäjänteisiä ratkaisuja varmistamme tilan terveen ja kestävän elinkaaren. Kestävyys on lopulta myös kustannustehokkainta, niin rakennuskannan kuin terveytemme näkökulmasta. Kun perustukset ovat kunnossa, tilojen loppukäyttäjät voivat nauttia rakennuksesta huolettomasti ja turvallisesti.

Kiillon palvelulla hallittu ja kustannustehokas kokonaisuus

Kiillon pumpputasoituspalvelu tarjoaa useita lisähyötyjä suoraan asiakkaan eduksi. Saat lattiaratkaisun hallittuna kokonaisuutena, jonka perusta luodaan jo varhain määrittelyvaiheessa. Työmenetelmä- ja kemiaosaamisen saumaton kokonaisuus näkyy niin projektin kustannustehokkuudessa kuin erilaisten muuttujien hallinnassa.

Myös näistä syistä pumpputasoitus on erinomainen valinta:

  • Vähemmän betonivalua, mikä nopeuttaa kuivumista ja säästää aikaa
  • Nopeasti suora ja kestävä pohja lattian pintamateriaalin asennukselle
  • Joustava ja kestävä valinta isoihinkin korkeuseroihin lattiapohjassa
  • Soveltuu monenlaisiin kohteisiin