Palvelut / Rakentaminen / Koulutus /

Koulutus – Urakoitsijat ja asentajat

Koulutukset rakennusalan ammattilaisille

Mitä märkätilarakentamisessa ja sisäilmahankkeissa pitää tietää juuri nyt? Päivitä tietosi koulutuksissamme! Järjestämme urakoitsijoille ja asentajille koulutuksia ympäri Suomen. Tilaisuuksissa keskitytään tuotteiden teknisiin ominaisuuksiin ja oikeisiin työmenetelmiin. Lisäksi asiantuntijamme vastaavat märkätiloista ja sisäilmasta usein esitettyihin kysymyksiin.

Kiillon tuotevalikoimassa on ammattilaisten luottotuotteita niin ilmavuotojen tiivistykseen kuin märkätilojen ripeään rakentamiseen. Rakennusmateriaalit kehittyvät nopeasti, ja eri työvaiheisiin tulee uudenlaisia ratkaisuja. Kiillon koulutusten avulla työsi sujuu ja voit onnistua entistäkin paremmin!

Kannattaa myös muistaa, että dokumenttipankissamme on monia asiakirjoja, jotka auttavat kokonaisuuden hahmottamisessa, tuotteiden soveltuvuuden selvittämisessä ja toteutusmallin valinnassa. Tutustu esimerkiksi julkaisemaamme Tiivistysratkaisut-oppaaseen ja radon-ohjeeseen.

Märkätilakoulutus

Käytännönläheisen koulutuksemme aiheena on kosteusteknisesti toimivan märkätilan toteutus. Perehdymme yhdessä märkätilan eri vaiheisiin. Lisäksi autamme vedeneristäjää pysymään ajan tasalla ohjeiden ja suositusten suhteen. Käsittelemme esimerkiksi sitä, mikä on nopein ja kustannustehokkain tapa tehdä vedeneristys luotettavasti, ja mistä tietää, mikä on paras vedeneristysratkaisu tiettyyn kohteeseen.

Koulutus hyväksytään märkätilan vedeneristäjien Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi. Koulutus on asiakkaillemme maksuton, ja osallistujille toimitetaan Kiilto-märkätilapassi.

Tulevat märkätilakoulutukset

Sisäilmakoulutus

Sisäilman laatuun vaikuttaa runsas joukko erilaisia tekijöitä aina rakenneratkaisuista materiaaleihin ja rakennuksen ylläpitoon saakka. Ilmatiiveyden ja haitta-aineiden hallinnalla on kokonaisuudessa ratkaiseva osa. Koulutuksessamme käydään läpi työtapoja, tuotteita sekä ratkaisuja, joilla voidaan vaikuttaa sisäilman laatuun. Kuulet esimerkiksi tietoa erinomaisista ratkaisuista radonkorjaukseen sekä läpivientien tiivistykseen.

Koulutus hyväksytään rakenteiden tiivistäjän Rakentajan sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Tulevat sisäilmakoulutukset