Suunnittelu, valvonta ja isännöinti

Rakentamisen asiantuntijoiden koulutukset

Oletko pohtinut esimerkiksi, mikä on märkätila ja pitääkö märkätilasta teettää suunnitelma? Mistä tiedät, mihin tilaan tulee vedeneristys ja mihin ei? Mistä löydät viimeisimmät vedeneristystä ja märkätilaa koskevat määräykset?

Entä mistä ilmavuodot tavallisesti johtuvat? Millaisia ratkaisuja tiivistämiseen on? Johtaako tiivis rakenne tavallisesti sisäilmaongelmiin? Sisäilma ja märkätilat ovat haastavavia aiheita, mutta koulutuksissamme saat vastaukset moniin kysymyksiin. Hanki alan tuoreinta tietoa ja tule mukaan!


Sisäilma, asiantuntijat (serti)

Koulutus sisäilman tilanteesta, rakenteiden tiivistyksestä, määräyksistä, rakennustuotteiden valinnasta ja siitä, mitä sisäilmahankkeiden osapuolten tulee tietää niistä juuri nyt! Koulutus hyväksytään sisäilmaan liittyvien Rakentajan sertifikaattien täydennyskoulutukseksi, myös mm. RTA ja SISA.

Tulevat tilaisuudet


  Sisäilma, RAK, ARK (1 h 15 min)

  Tehokas aamuwebinaari tarjoaa tietoa sisäilmaan ja kosteudenhallintaan liittyvistä materiaalivalinnoista ja materiaalien ominaisuuksista sekä ohjeita suunnittelumateriaalin hyödyntämiseen. Koulutus soveltuu kaikille sisäilman tai kosteudenhallinnan suunnitteluun osallistuville.

  Tulevat tilaisuudet

   Märkätilat, asiantuntijat (serti)

   Hallitsetko 2020-luvun vaatimukset märkätilaan? Kaipaatko tiivistelmää määräysten ja ohjeiden tilanteesta, valmista suunnittelupakettia ylläpito-ohjeineen tai helpotusta linjasaneerauksen läpivientiin? Koulutus hyväksytään märkätilaan liittyvien Rakentajan sertifikaattien täydennyskoulutukseksi, esim. märkätilatöiden valvoja.

   Tulevat tilaisuudet

    Märkätilat, RAK, ARK (1 h 15 min)

    Koulutus on kokonaisuus märkätilan rakentamiseen ja suunnitteluun liittyviä määräyksiä ja ohjeita, materiaalivalintoja, materiaalien ominaisuuksia sekä vinkkejä suunnittelumateriaalin hyödyntämiseen. Tavoitteena on tarjota teknisen suunnittelun kokonaispaketti helposti käyttöön otettavaksi. Koulutus sopii kaikille märkätilojen suunnitteluun osallistuville.

    Tulevat tilaisuudet

     Taloyhtiöt, isännöinti, urakointi (1 h 15 min)

     Webinaari tarjoaa tietoa taloyhtiöiden sisäilma- ja märkätilahankkeissa mukana oleville, kuten isännöitsijöille, teknisille isännöitsijöille, konsulteille ja taloyhtiöiden päättäjille. Kerromme, miten voimme auttaa hankkeiden eri vaiheissa ja miten voit käyttää Kiilto Pro -dokumentaatiota helpottamaan omaa työtäsi.

     Tulevat tilaisuudet