Kiillon laatupolitiikka

Kiilto on kemianteollisuuden tuotteita valmistava suomalainen perheyritys, joka toimii sekä Suomessa että ulkomailla. Yhdessä asiakkaittemme kanssa rakennamme kestävää tulevaisuutta ja luomme hyvinvointia puhtaudesta. Toimimme rakentamisen, teollisuuden ja ammattipuhtauden toimialoilla sekä kuluttajamarkkinoilla. Yhteinen päämäärämme asiakkaan kanssa on luoda korkealuokkaisia, aikaa kestäviä ja vastuullisesti tuotettuja ratkaisuja.
Asiakas on meille Kuningas. Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarpeet, ylittää odotukset ja luoda hyvä asiakaskokemus. Kehittääksemme toimintaamme käymme jatkuvaa vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa.
Kiillon henkilökunta on ammattitaitoista ja toimii laatu-, ympäristö-, turvallisuus- ja yhteiskuntavastuun periaatteiden mukaisesti. Jokainen kiiltolainen tietää vastuunsa ja tavoitteensa ja vastaa oman työnsä laadusta.
Kiilto Oy:n ja KiiltoClean Oy:n johto on sitoutunut toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja luomaan edellytykset asetettujen tavoitteiden saavuttamiselle.