Uusin tieto ammattilaisten avuksi

Kiilto kouluttaa noin 4000 rakentamisen ammattilaista vuodessa

Kiillon ratkaisut on suunnattu rakentamisen ammattilaisille, joten tuotteiden ominaisuuksiin, oikeaan käyttötekniikkaan sekä ympäristö- ja turvallisuusnäkökulmiin perehtyminen on asiakkaillemme erityisen tärkeää. Kiillon tuotekehitys kehittää markkinoille 4–8 uutta tuotetta vuodessa. Uusiin tuotteisiin liittyy usein myös uusia työtapoja. Tuote- ja käyttökoulutusten avulla haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään omia palveluitaan ja toimintavalmiuksiaan rakentamisen vaativalla kentällä.

Koulutukset ovat tärkeitä tilaisuuksia. Asiakkaamme oppivat työtekniikoita ja kuulevat tuotteista. Me puolestamme saamme heiltä vinkkejä tuotekehitykseemme. Näin voimme tarjota asiakkaille aina parempia tuotteita, kertoo Kiillon tuotepäällikkö Jyrki Pajunen.

Erilaisia koulutuksia järjestetään kohderyhmän mukaan. Tehtaallamme Lempäälässä on hiljattain uusitut koulutustilat, missä kullakin tuoteryhmällä on oma näyttelytila materiaaleineen. Näyttelytiloista löytyy rakenne-, tuote- ja materiaalimalleja sekä työkaluja. Eri järjestelmät ovat havainnollisesti esillä.

Koulutukset ovat tilaisuuksia, joissa hihat kääritään ja tuotteita kokeillaan käytännössä. Kouluttajamme ovat alan kovia ammattilaisia, joiden arkea on parhaiden ratkaisujen löytäminen rakentamisen haasteisiin. Koulutuksia järjestetään Lempäälän lisäksi aluevarastoillamme Oulussa, Kuopiossa ja Vantaalla, asiakkaiden omissa tiloissa tai paikallisissa alan oppilaitoksissa.

Asiakkaiden tukena jo vuosikymmeniä

Kiilto on järjestänyt asiakaskoulutuksia jo 1980-luvulla. Vuonna 1995, jolloin Kiilto lanseerasi ensimmäisen, siveltävän vedeneristeensä, koulutusten luonne alkoi muuttua kohti nykyistä, käytännönläheistä mallia.

Kiillon toimintatapaan on aina kuulunut asiakkaiden kanssa yhdessä tekeminen ja onnistuminen. Kehitämme myös koulutuspalvelujamme saamamme palautteen pohjalta niin, että ne vastaisivat asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin nyt ja pitkällä aikajänteellä.

Uudistumme ja kasvamme kemianalan toimijana jatkuvasti. Kehitämme alaa ja se kehittyy eri tahoilla niin tuotteiden, säädösten kuin toimintatapojen osalta. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden olla oman alansa aallonharjalla tuoden uusimman tiedon ja osaamisen helposti saataville kattavan koulutustarjonnan kautta.