Tuote- ja käyttökoulutuksen avulla haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään omia palveluitaan ja toimintavalmiuksiaan.

Kiilto-tuotteiden käyttäjät ja jälleenmyyjät perehdytetään tuotteiden ominaisuuksiin, oikeaan käyttötekniikkaan sekä ympäristö- ja turvallisuusseikkojen huomiointiin. Järjestämme erilaisia koulutuksia kohderyhmän mukaan. Koulutuksia järjestetään tehtaallamme Lempäälässä sekä aluevarastollamme Vantaalla, asiakkaiden omissa tiloissa, työmaalla tai paikallisissa alan oppilaitoksissa.

Urakoitsijat ja asentajat

Urakoitsija- ja asentajakoulutuksia järjestetään ympäri Suomea. Koulutuksissa keskitytään tuotteiden teknisiin ominaisuuksiin ja oikeisiin työmenetelmiin aiheesta riippuen.

Märkätilakoulutus hyväksytään henkilösertifioinnin täydennyskoulutukseksi. Osallistujille toimitetaan Kiilto-märkätilapassi. Märkätilakoulutus urakoitsijoille ja asentajille kestää noin puoli päivää.

Koulutus on asiakkaillemme maksuton.

Tulevat koulutukset

Sisäilma

Tulevat koulutukset

Myyntihenkilöstö

Myyntihenkilöstölle suunnattuja koulutuksia ovat Vedeneristys ja laatoitus workshop, Kuivien tilojen workshop sekä tasoitekoulutus. Vedeneristys ja laatoitus workshopissa keskitytään märkätilatuotteisiin, Kuivien tilojen workshopissa kuivien sisätilojen remontointiin ja tasoitekoulutus keskittyy lattia- ja seinätasoitteisiin sekä kiinnityslaasteihin. Koulutuksissa myyjähenkilöstö pääsee kokeilemaan tuotteita konkreettisesti. Workshopit kestävät koko päivän, tasoitekoulutus on joko puolen päivän tai koko päivän mittainen.

Tulevat koulutukset

Suunnittelu, valvonta ja isännöinti

Märkätilojen suunnittelun ja valvonnan täydennyskoulutuksessa keskitytään nimensä mukaisesti kosteiden tilojen suunnitteluun sekä märkätilatöiden valvontaan. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka vastaavat märkätilojen suunnittelusta, toteutuksesta ja valvonnasta sekä rakennushankkeen kosteudenhallinnasta.

Koulutus hyväksytään Märkätilatöiden valvoja- Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Koulutuksessa käydään läpi Eurofins Expert Services Oy:n arvioima ja edellyttämä koulutussisältö sekä tuhti annos ajankohtaisia asioita kosteudenhallinnasta ja märkätilasta uudis- ja korjausrakentamisessa. Koulutus kestää noin puoli päivää, ja se voidaan tarvittaessa järjestää myös asiakkaan omissa tiloissa.

Tulevat koulutukset

Sisäilma

Tulevat infot