Meistä / Brändit /

Brändimme ammattilaisille

Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme luotettavia tuotteita, jotka vastaavat useiden eri alojen ammattilaisten tarpeisiin. Yli satavuotisen historian omaavana yrityksenä tunnemme hyvin pohjoismaiset olosuhteet ja tuotteillemme asetetut vaatimukset. Viisi eri ammattilaisille suunnattua tuotemerkkiämme muodostavat laajan valikoimamme ratkaisuja ammattihygieniaan, rakentamiseen sekä teollisiin liimoihin ja palonestoon.


Kiilto Pro

Ammattihygienian, rakentamisen ja teollisuuden aloilla Kiilto Pro yhdistää työstään ylpeät ammattilaiset ja ympäristöinnovaatiot.

Tavoitteenamme on tarjota kestäviä ratkaisuja, jotka edistävät menestystäsi. Tunnemme myös pohjoiset olosuhteet ja vastaamme uudenlaisiin tarpeisiin jatkuvasti päivittyvillä ratkaisuilla. Paikallisiin tarpeisiin vastaamisen varmistamme keskittämällä tuotekehityksemme ja tuotantomme Pohjoismaihin.

Laadukkaiden Kiilto Pro -ratkaisujen luominen perustuu pitkäaikaiselle yhteistyölle eri alojen huippuammattilaisten kanssa. Tiivis kumppanuus tarkoittaa, että olemme aina valmiita panostamaan onnistumisesi eteen.

Kiilto Pro -hygieniaratkaisut muodostuvat korkealaatuisista tuotteista ja palveluista, joilla vastataan eri alojen ja tilanteiden vaativiin hygieniaedellytyksiin. Valikoimamme pesu-, puhdistus- ja desinfektioaineet sekä laitteet on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön. Kiilto Pro -tuotteiden lisäksi saat kauttamme myös tarvitut annostelujärjestelmät eri tarpeisiin.

Rakentamisen alalle Kiilto Pro tarjoaa laajan tuotevalikoiman sisätilarakentamiseen ammattilaisille. Laadukkaiden, moniin eri rakentamisen vaiheisiin sopivien, tuotteiden lisäksi tarjoamme koulutusta ja teknistä tukea tuotekohtaiset vaatimukset huomioiden. 

Kiilto Pro tuotteet ja palvelut tukevat myös teollisuuden liimauksessa ja palonestossa. Ratkaisumme pitävät huolen vaativienkin teknisten prosessien sujuvuudesta, tuotantotehokkuus huomioiden. Teollisuuden liimojen sekä paloneston ratkaisut kehitetään aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Erisan Pro

Kotimainen Erisan Pro tarjoaa ammattilaisten ja asiakkaiden suojaksi monipuolisen valikoiman hajusteettomia ihon pesunesteitä, käsihuuhteita, kosteusvoiteita ja muita ammattikäyttöön kehitettyjä henkilöhygieniatuotteita.

Erisan Pro -tuotteiden laatu perustuu suomalaisten työolosuhteiden tuntemukseen ja ihon hyvinvoinnin tukemiseen. Ensimmäinen terveydenhuollon kenttään suunnattu hajusteeton tuote kehitettiin jo 50 vuotta sitten. Tuotekehityksen kulmakiviksi muodostuivat puhtaus, turvallisuus, hoitavuus ja riittoisuus. Alusta asti tuotteet olivat hajusteettomia ja väriaineettomia, ja raaka-aineiksi hyväksyttiin vain ne aineet, jotka eivät ärsyttäneet eivätkä aiheuttaneet herkistymistä. Samat periaatteet ohjaavat Erisan Pro -tuotesarjaa edelleen tänä päivänä.

Laatu ja hellävaraisuus tekevät Erisan Prosta luotettavan valinnan kaikille, jotka arvostavat turvallista tehokkuutta ihon hyvinvoinnista tinkimättä. Se on lupaus hoivaavasta suojasta erityisesti herkälle iholle. Valitse Erisan Pro, kun haluat tarjota työntekijöillesi ja asiakkaillesi ensiluokkaista käsihygieniaa.

DAX

Ruotsalainen DAX on henkilöhygieniatuotteiden brändi, johon on luotettu terveydenhuollon alalla jo yli 50 vuoden ajan. DAX-tuotteet on suunniteltu Ruotsin julkisiin hankintoihin ja ne täyttävät esimerkiksi hankintaviranomaisten vaatimukset.

Hyvinvointi alkaa hyvästä henkilöhygieniasta, joka vaikuttaa jokaiseen päivittäin. Asiantuntijoidemme kehittämät DAX-hygieniatuotteet on testattu yhdessä asiakkaiden kanssa varmistaen, että ne täyttävät korkeimmat ammattivaatimukset. Tiivis yhteistyö antaa arvokasta tietoa ammattilaisten kokemuksista ja haasteista. Näin voidaan kehittää huolella harkittuja ratkaisuja, jotka tekevät työpäivästä sujuvan ja turvallisen. Samalla vähennetään riskejä ja pysytään askel edellä.

Todennettu suoja ja asiakasturvallisuus toimivat ohjenuorana kaikelle DAX-tuotekehitykselle, jossa on sitouduttu vastaamaan asiakkaiden henkilöhygienitarpeisiin sekä tekemään työpäivistä mahdollisimman helppoja ja turvallisia. DAX auttaa ammattilaisia ja heidän asiakkaitaan tuntemaan olonsa turvalliseksi ja pysymään terveinä. Infektioidentorjunta on monimutkaista ja teknisesti vaativaa, mutta siitä tekee ymmärrettää ja luotettavaa DAX-ratkaisut, joiden ansiosta ammattilaiset voivat keskittyä siihen, minkä tekevät parhaiten.

Antibac®

Norjalaisten Antibac® -desinfektioratkaisujen historia ulottuu vuoteen 1922, jolloin Norjan Vinmonopolet (viinimonopoli) perustettiin. Silloin ainoa alkoholi, jonka myynti oli kieltolain aikana sallittua, oli terveydenhuoltoon tarvittu väkevä alkoholi. Antibac® omaa pitkät perinteet ja ainutlaatuisen asiantuntemuksen markkinajohtajana desinfiointiaineissa Norjan terveydenhuoltoalalla. Antibac® on jo kauan ollut synonyymi turvallisuudelle ja laadulle luonnollisena osana monien terveydenhuollon työntekijöiden arkea.

Käyttäjäystävällisyyden ja tehokkuuden lisäksi Antibac®-tuotteilla on mieto tuoksu. Niissä on varmistettu, että toistuva käyttö ei johda kuiviin käsiin. Antibac®-tuotteilla desinfioidessa varmistetaan mahdollisimman suuri vaikutus bakteereihin, viruksiin ja hiivaan, samalla, kun suojataan ihoa mahdollisimman paljon.

Kehittäessä tuotteita on tutkittu paljon yhdistettä, joka kosteuttaa ihoa tekemättä käsistä “tahmeita”. Nestemäisistä tuotteista on tehty helposti hierottavia, jolloin desinfioiva vaikutus ulottuu varmasti kaikkiin uurteisiin ja ihonviivoihin. Ainutlaatuinen koostumus tekee Antibac®-tuotteista tehokkaita ja miellyttäviä käyttää – suora seuraus tutkimuspanoksistamme, joilla on perehdytty erilaisten alkoholikoostumusten vaikutuksiin.

Plum

Plum tarjoaa ammattikäyttöön kehitettyjä hygienian ja ensiavun ratkaisuja, joita valmistetaan ja markkinoidaan pääosin Tanskassa. Tunnetulla brändillä on yli 60 vuoden kokemus erityisesti terveydenhuollon, teollisuuden ja elintarviketeollisuuden alojen tarpeista. Tänä päivänä Plum tarjoaa laajan valikoiman tuotteita lähes kaikille ammattiryhmille Tanskassa. Se tunnetaan tehokkaista ja käyttäjäystävällisistä ratkaisuista ammattihygieniaan sekä erityisesti kattavista vaihtoehdoista käsihygieniaan ja tuotteiden annosteluun.

Plum tarjoaa ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja terveellistä työympäristöä. Tiivis yhteistyö dermatologien, tanskalaisten turvallisuusjärjestöjen ja neuvontaelinten kanssa muuntuu tehokkaiksi tuotteiksi ja ratkaisuiksi, jotka ovat helposti saatavilla ja yksinkertaisia käyttää arjessa. Ihon hyvinvointi on asetettu yhtä merkittäväksi asiaksi kuin tuotteiden tehokkuus. Tuotekehityksessä otetaan jatkuvasti huomioon myös ympäristö sekä tulevat sukupolvet.

Laadun lisäksi ympäristöllä on olennainen painoarvo kaikissa prosesseissa – niin tuotannossa, itse tuotteissa, lopputuotteiden käytössä että niiden hävittämisessä. Plum on enemmän kuin brändi. Loppujen lopuksi kyse on käyttäjien tyytyväisyydessä, johon Plum pyrkii joka päivä sekä tarjoamissaan ammattiratkaisuissa, että niihin aina liittyvässä opastuksessa.