Siivouskoneet teollisuuteen

Siivouskoneet ovat oleellisessa osassa tukemassa hygieniatason toteutumista. Monipuolisesta valikoimastamme löydät ratkaisut, joilla huolehdit puhtaudesta helposti, vaivattomasti ja tehokkaasti teollisuuden eri kohteissa.

Miten valitaan sopiva siivouskone teollisuuden kohteeseen?

Koneiden helppokäyttöisyys, ergonomisuus ja tehokkuus ovat avainasemassa ammattilaisen koneen valinnassa. Eri konetyypit täydentävät ja tukevat toisiaan sekä mahdollistavat näin puhtauden kokonaisvaltaisen toteutumisen yhdessä muiden hygieniaratkaisujen kanssa. Valikoimastamme löytyvät siivouskoneet ovat yksinkertaisia, jolloin niitä tulee myös käytettyä. Koneen toiminnot käynnistyvät vain yhden painikkeen avulla, jonka jälkeen käyttäjän tarvitsee vain huolehtia ajolinjoista.

Imurit ja lattianhoitokoneet ammattikäyttöön

Pölynimureita käytetään irtolian sekä pölyn poistoon. Vesi-imuri on erinomainen apuväline nesteiden poistoon pinnoilta. Vedenimuria tarvitaan esimerkiksi puhdistusaineliuosten poistoon lattiapesun yhteydessä. Lattianhoitokoneet otetaan käyttöön silloin, kun mekaanista puhdistusta on tarpeen tehostaa esimerkiksi peruspuhdistuksissa. Lattianhoitokone yhdessä vesi-imurin kanssa ovat lyömätön työpari puhdistuksessa ja liuosten poistossa.

Yhdistelmäkoneet teollisuuteen

Yhdistelmäkoneet hoitavat sekä pesevät kovia lattiapintoja. Ne myös viimeistelevät työn kuivaamalla pestyt pinnat tehokkaasti ilman muita työvaiheita tai -välineitä. Voit tutustua koko yhdistelmäkonevalikoimaamme täällä.

Tekstiilien pesu teollisuudessa

Siivoustekstiilien pesu

Lue lisää

Siivoustekstiilien, kuten moppien ja siivouspyyhkeiden, pesu hoituu asianmukaisesti ammattikäyttöön soveltuvassa pesukoneessa. Kuivausrumpu varmistaa pestyjen välineiden nopean ja hygieenisen kuivumisen ilman odottelua. Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu säästää energiaa ja nopeuttaa kuivausta. Koko konevalikoimamme tekstiilinpesuun on selattavissa täällä.

Muut siivouskoneet teollisuuden tarpeisiin

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Oletko kiinnostunut selaamaan koko siivouskonevalikoimaamme? Löydät kaikki tarjoamamme ammattisiivouskoneet ja varusteet täältä.

Valittavaan konemalliin vaikuttavat esimerkiksi tilan koko, kalusteiden määrä ja siivouskertojen toistuvuus. Ota yhteyttä ja kerro, millaiseen kohteeseen etsit siivouskoneita. Asiantuntijamme auttavat sinua sopivien koneiden valinnassa.


Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa Kiillon elintarvikehygieniaa koskevista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).