Vedeneristyksen ammattilaiset

Kiilto Kerafiber ja Kiilto KeraPro ovat ammattilaisen valinnat märkätilojen vedeneristykseen. Markkinajohtajan aseman vakiinnuttanut Kiilto Kerafiber Vedeneriste ja nopea Kiilto KeraPro Pikavedeneriste tarjoavat ylivoimaiset ominaisuudet, joilla saavutat laadukkaan lopputuloksen varmasti.

Turkoosista väristä tunnettu Kiilto Kerafiber Vedeneriste on ollut vedeneristyksen ammattilaisten luotettava kumppani jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Asiakkaiden kanssa yhteistyössä tapahtuvan jatkuvan tuotekehityksen myötä, se on pystynyt aina vastaamaan alan muuttuviin vaatimuksiin ja asettanut riman muille vedeneristeille.

Kun vedeneristykseltä vaaditaan nopeutta laatua unohtamatta, on Kiilto KeraPro Pikavedeneriste oikea valinta. Tuotteen koostumuksen ansiosta toinen levitys voidaan tehdä heti ensimmäisen kerroksen jälkeen. Uuden sukupolven pikavedeneristeellä ei siis tarvitse odottaa kalvon läpikuivumista ennen seuraavaa kerrosta ja aikaa säästetään merkittävästi.

Yhteensopivat vedeneristysjärjestelmät ovat pohjasta pintaan testattuja ja keskenään limitettävissä. Tuotekehitys ja tuotanto tapahtuvat Lempäälässä – lähellä asiakkaitamme.


Uudet ympäristöystävälliset pakkaukset

Vedeneristeemme siirtyvät uusiin ympäristöystävällisempiin astioihin, jotka on pakkauskoosta riippuen valmistettu jopa 75-100 %:sesti kierrätysmuovista.

M1

Merkki osoittaa, että rakennusmateriaalit täyttävät tiukimmat sisäilman päästöluokitukset. Kiillon uusien rakennustarvikkeiden kehityksessä on aina tavoitteena saavuttaa M1-merkki. M1-luokitus on jo yli 70 prosentilla Kiillon myymistä rakennustarvikkeista.