Vinkit ammattikeittiölle huomioitavaksi vallitsevassa poikkeustilanteessa | Yhteistyössä Fredman

Fredman on Kiillon pitkäaikainen kumppani - meillä on yhteinen näkemys puhtaudesta ja hygieniasta. Haluamme olla jokaisen ammattikeittiön tukena ja apuna näinä haasteellisina aikoina. Tässä vieraskynäartikkelissa Fredmanin ammattilaiset jakavat vinkkinsä ammattikeittiöille huomioitavaksi vallitsevassa poikkeustilanteessa. 

Poikkeustilan vaikutukset ammattikeittiöille

Me, Fredman ja Kiilto, haluamme olla teidän tukenanne näinä epävarmoina aikoina ja auttaa teitä sekä nykyisen liiketoiminnan turvaamisessa, että potentiaalisten uusien liiketoimintamuotojen nopeassa käynnistämisessä. Palvelu- ja tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisut pieniin ja suuriin ammattikeittiöihin, jotta teidän on helppo tehdä toimenpiteitä, joilla sekä henkilökunnan että asiakkaiden hyvinvointi voidaan varmistaa.

Fredman Pro -palvelu varmistamassa keittiön toiminnan edellytykset

Fredman Pro -palvelun avulla pystyt keskittymään asiakkaistasi huolehtimiseen, kun Fredman Pro mittaa ja varmistaa laitteittesi lämpötilaseurannan. Valvonnan ja datan avulla varmistat, että kylmälaitteissasi elintarvikkeesi ovat oikeissa lämmöissä ja valmistat asiakkaille aina turvallista ruokaa. Fredman Pro -palvelu on osa isompaa Fredman Food Tech -palvelukokonaisuutta.

Varmista ruokaturvallisuus – pintahygieniamittaukset digitaalisesti

Varmista tilojen, pintojen ja välineiden hygieniataso ottamalla pintapuhtausnäyte vaivattomasti Fredman Pro -mobiilisovelluksen ja ATP-luminometrin avulla. Saat 15 sekunnissa tietoon mitattavan pinnan puhtaustason. Näin pääset heti ja nopeasti reagoimaan esimerkiksi heikentyneeseen puhtaustasoon ja suorittamaan tehostetun siivouksen. Hygieniamittaukset ovat tehokas keino varmistaa ruokaturvallisuus.

Paranna keittiösi hygieniatasoa

Fredmanin tuotevalikoimassa on lukuisia työvälineitä, joiden avulla pidät huolta ja parannat keittiösi hygieniatasoa. Ammattikeittiöille tutut Carita® yleisliinat ovat erinomainen ja luotettava työväline tehostettuun siivoukseen kertakäyttöisyytensä vuoksi. Liinoja on saatavissa myös biohajoavana, joten ympäristön kuormitusta voi helpottaa vaihtamalla Carita® Bio yleisliinoihin.

Fredmanin Carita® suojakäsineet ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostamia, täydellisiä työvälineitä, jotka parantavat ruokaturvallisuutta. Ne ovat tarkoitettu suojamaan elintarvikkeiden käsittelyssä ja keittiön siivouksessa. Eri kokovaihtoehdot (S-XL) ja joustavat materiaalit takaavat hyvän istuvuuden. Kaikki Fredmanin käsineet ovat elintarvikekontaktiin hyväksyttyjä. Valikoimastamme löydät nitriili- ja vinyylikäsineitä. Muistathan vaihtaa kertakäyttöisiä käsineitä riittävän usein. Jos hanskat eivät ole puhtaat, ne ovat kuin pesemättömät kädet.

Uusia mahdollisuuksia take away -myynnillä

Haamuravintola on ravintola, jossa ei ole yhtään asiakaspaikkaa, vaan kaikki ruoka myydään take away -annoksina mukaan. Nyt moni ravintola ja kahvila kohtaa tilanteen, jossa he muuttuvat mahdollisesti tilanteen sanelemana haamuravintolaksi.

Fredmanin valikoimissa on tarvittavat konseptit, tuotteet ja tietotaito, jolla voimme auttaa sinua starttaamaan take away -myynnin ja näin pääsemään vaikeiden ja hiljaisempien aikojen yli.

Valikoimistamme löytyy monenlaisia rasioita ruoankuljetukseen. Toimititpa asiakkaillesi kylmiä tai lämpimiä ruokia, loihtimasi parhaat maut ja oikea lämpötila säilyvät ruoan kuljetuksen aikana. Voit ostaa ateriapalvelu-, take away- ja ruoan kuljetustuotteita Fredmanin verkkokaupasta.

Meillä on myös ratkaisuja esimerkiksi vitriinituotteiden suojaamiseen. Pakkaamalla vitriinituotteet siististi ja hygieenisesti Krokopusseihin pidät vitriinit puhtaina ja pakkaamasi tuotteet pysyvät tuoreina ja raikkaina pitkään. Vitriinituotteita on myös helppoa kuljettaa, kun se on pakattu tiiviisti ja turvallisesti Krokosaumaajalla. Toteutamme Krokopusseja myös asiakaspainatuksella.

Näillä palveluilla ja tuotteilla autamme parhaamme mukaan, jotta notkahdus epidemian aikana pysyisi mahdollisimman pienenä. Fredman on täällä ammattikeittiöitä varten, joten ethän epäröi hetkeäkään ottaa meihin yhteyttä.

Yhdessä kohti parempaa huomista ja täydellistä keittiötä!

Lisätietoa Fredmanin palveluista ja tuotteista sekä ammattilaistyövälineistä: www.fredmangroup.comja Fredman-verkkokauppa sekä asiakaspalvelu 010 411 0700.

Fredman on perheomisteinen suomalaisyritys, joka tavoittelee täydellistä keittiötä vähentämällä ruokahävikkiä ja lisäämällä ruokaturvallisuutta vastuullisilla ja kierrätettävillä tuotteilla sekä tekemällä ammattikeittiöistä älykkäitä työympäristöjä. Vastuullisuusvisiomme mukaan vuoteen 2030 mennessä kaikki tuotteemme ovat sekä kierrätettäviä että valmistettu uusiutuvista raaka-aineista.