UUTTA Suomalaiset Aisti-suihkugeelit

Suomalainen Aisti on elämänmakuinen ja mutkaton brändi, joka tuo elämään luonnollista ja positiivista hyvänolon energiaa ja kannustaa nauttimaan arjen kauniista hetkistä. Se tarjoaa sarjan miellyttävän tuoksuisia vartalonhoitotuotteita, jotka saavat olon tuntumaan raikkaalta ja pirteältä. Toukokuussa 2017 Aistin tuotevalikoima kasvaa raikkailla, kuluttajien toiveisiin perustuvilla suihkugeeleillä.

Aistin iloa suihkuun!

Keväällä 2016 tehdyn tutkimuksen mukaan suihkussa käyminen on osalle naisista välttämätön pakko, mutta osalle oma hemmotteluhetki, jolloin pesuaineeseenkin panostetaan. Osa käyttää vain yhtä suihkugeeliä kerrallaan, mutta moni vaihtelee tuotteita tilanteen ja tunnelman mukaan, ja käytössä onkin samanaikaisesti useita erilaisia suihkugeelejä, esimerkiksi treenikassissa omansa ja juhla- ja arkikäyttöön omat tuotteensa. Tuoksu on tuotteen tärkein valintaperuste, mutta se ei saa kuitenkaan olla liian voimakas.* Uusien Aisti-suihkugeelien kehitykseen ovat osallistuneet suomalaiset naiset, ja tuotekehityksessä on huomioitu heidän toiveensa, kuten sopivasti vaahtoava koostumus, geelin helppo huuhtoutuvuus sekä raikkaat tuoksut. Kotimaiset Aisti-suihkugeelit on valmistettu Turussa.

Kaikilla kolmella Aisti-suihkugeelillä on nopea ja tehokas koostumus:

  • Puhdistaa tehokkaasti.
  • Kosteuttaa ja hoitaa ihoasi.
  • Huuhtoutuu helposti

Aisti Lumpeen Lumo Suihkugeeli 250 ml

Raikastava suihkugeeli sisältää aitoa lummeuutetta, joka hoitaa ja virkistää ihoa suihkun aikana.

  • Suihkugeelissä on viileän raikas ja sporttinen tuoksu.

Aisti Kehäkukan Kulta Suihkugeeli 250 ml

Piristävä suihkugeeli sisältää aitoa kehäkukkauutetta, joka kosteuttaa ja virkistää ihoa suihkun aikana.

  • Suihkugeelissä on pirteä ja raikas kukkaishedelmäinen tuoksu.

Aisti Poimulehden Pisara Suihkugeeli 250 ml

Virkistävä suihkugeeli sisältää aitoa poimulehtiuutetta, joka syväpuhdistaa ja hoitaa ihoa suihkun aikana.

  • Suihkugeelissä on raikas ja virkistävä, kesäisen metsän tuoksu.

Uusi raikas ilme

Suihkugeelien lanseerauksen yhteydessä myös muiden Aisti-tuoteperheen tuotteiden pakkaukset on uudistettu. Pakkausuudistuksen tavoitteena oli yhtenäisen ja erottuvan visuaalisen ilmeen luominen kaikille Aisti-tuotteille. Yhtenäiset visuaaliset elementit tehostavat brändin näkyvyyttä, erottuvuutta ja tunnistamista. Tämä palvelee myös kuluttajaa tuotetta valitessa. Pakkausten lisäksi Aistin uusi ilme tulee luonnollisesti näkymään myös Aistin verkkosivuilla sekä mainonnassa toukokuussa.

Aisti elämä!

Aisti on elämänmakuinen ja mutkaton brändi, joka tuo päivääsi luonnollista ja positiivista hyvänolon energiaa ja kannustaa nauttimaan arjen kauniista hetkistä. Se tarjoaa sarjan miellyttävän tuoksuisia vartalonhoitotuotteita, jotka saavat olosi tuntumaan raikkaalta ja pirteältä.

Kotimaiset Aisti-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tuotteiden kehitystyössä on huomioitu suomalaisten naisten toiveet, kuten tuotteiden nopea imeytyvyys, tehokas kosteutus ja raikkaat tuoksut.