Uusi erikoissaumalaasti ammattilaisille – Kiilto Pro Core Tile Grout

Kiilto Pro Core Tile Grout on erikoissaumalaasti lattia- ja seinäkäyttöön. Erikoisominaisuuksiensa ansiosta Core Tile Grout -saumalaastilla on entistä helpompi saavuttaa nopeasti yhtenäinen, tasavärinen sauma.

Saumalaastilla on keraamisten laattojen kumppanina näkyvä rooli seinä- tai lattiapinnan lopullisen ilmeen muodostamisessa. Siksi sauman ulkonäöllä on suuri merkitys.

Kiilto Pro Core Tile Groutin erinomaisten käyttöominaisuuksien lisäksi tuotteen kehityksessä panostettiin erityisesti sauman tasaisen ulkonäön saavuttamiseen. Yksi osatekijä tässä on Core Tile Groutin härmeettömyys, eli saumalaasti ei sisällä komponentteja, jotka voivat muodostaa kalkkihärmettä.

Tuote auttaa käyttäjää onnistumaan

Uusi erikoissaumalaasti on kehitetty kestämään paremmin ulkoisia olosuhteita, sekä saavuttamaan halutut ominaisuudet perinteisiä saumalaasteja nopeammin. Tuotteen asiakastestausvaihe osoitti, että tavoitteissa on onnistuttu.

”Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailta esimerkiksi Core Tile Groutin levitysominaisuuksista ja ulkonäöstä. Oikea koostumus tuotteeseen saavutettiin noin vuoden kestäneen kehitystyön lopputuloksena”, kertoo Kiillon tuotekehityspäällikkö Mika Ronkainen.

Kiilto Pro Core Tile Grout soveltuu keraamisten laattojen ja kiven saumaukseen lattioissa ja seinissä.

Tutustu tarkempiin tuotetietoihin tästä.