Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutus ja -testi 4.6.2019

KAIKILLE AVOIN KOULUTUS ALAN AMMATTILAISTEN JOHDOLLA

Kylpylöissä ja uimahalleissa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa. Allasveden puhtaudelle on asetettu laatuvaatimukset, ja allasvedestä otetaan säännöllisesti vesinäytteet myös viranomaisten toimesta. Allas- ja pesutilojen, saunojen ja pukuhuoneiden hygieniaa ja turvallisuutta valvotaan omavalvonnalla.

Uima-allastilat ovat haasteellisia siivouskohteita. Olosuhteiden takia pinnat ovat ihanteellisia mikrobien lisääntymiselle. Suuret käyttäjämäärät ja pitkät aukioloajat edellyttävät asiantuntevaa, huolellista ja oikeinkohdistettua siivousta. Kaikille avoimessa uima-allas- ja märkätilojen koulutuspäivässä perehdytään näihin erityisvaatimuksiin.

SSTL Puhtausala ry:n työryhmä on laatinut hygieniaosaamistestin ja siihen liittyvän koulutusmateriaalin, jonka tavoitteena on varmistaa allastilojen siivoojien osaamista liittyen tilojen pintahygieniaan ja asiakasturvallisuuteen. Koulutuksen päätteeksi on mahdollisuus osallistua hygieniaosaamistestiin.

KOULUTUSPÄIVÄN SISÄLTÖ

KLO 8.00-8.15 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

KLO 8.15-12.00 Uima-allastiloja koskeva lainsäädäntö ja muu ohjeistus, Uima-allastila toimintaympäristönä ja työyhteisönä, Uima-allas- ja märkätilojen siivouksen erityispiirteet

KLO 12.00-13.00 Lounas

KLO 13.00-14.00 Erityiskohteiden siivous, Siivoojan työ uima-allastilassa ja muissa märkätiloissa

KLO 14.00-14.15 Iltapäiväkahvi

KLO 14.15-15.15 Laadunvalvonta, Työturvallisuus ja ergonomia

KLO 15.15-16.00 Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamistestin suorittaminen

PAIKKA

Koulutuskeskus Kiilto Oy, Tampereentie 408, Lempäälä

ILMOITTAUTUMISET

15.5.2019 mennessä tämän linkin kautta. Koulutus on suomeksi.

HINTA

Koulutuksen hinta on 195 € (alv 0%) sisältäen koulutusmateriaalin, testin, lounaan ja kahvin. Peruutus veloituksetta viimeistään 28.5.2019. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta veloitetaan 50€.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ!