Päivittyvä tiedote – Kiillon varautuminen koronaviruksen etenemiseen

Kiillossa toimii työryhmä, joka seuraa aktiivisesti koronavirustilanteen etenemistä ja ohjeistuksia, ja ohjeistaa varautumistoimenpiteitä konsernissa. Tämä asiakastiedote päivittyy koronavirustilanteen kehittyessä.

Vaikutukset Kiillon ammattihygienian tuotantoon ja toimituksiin

Kevään jälkeen osin rauhoittunut tilanne on syksyn myötä jälleen kiihtynyt niin Suomessa, Baltiassa kuin Venäjällä, ja toimitusten määrä on noussut merkittävästi. Satunnaiset saatavuushaasteet raaka-aineiden ja pakkausten osalta olemme pystyneet ratkaisemaan hyvällä yhteistyöllä ja ennakoinnilla. Näillä markkina-alueillamme olemme pystyneet palvelemaan kaikkia asiakasryhmiä.

Skandinaviassa kysyntä on pysynyt erittäin korkealla tasolla lähes koko pandemian ajan. Johtuen tuotantokapasiteettimme rajallisuudesta emme valitettavasti ole tässä markkinassa pystyneet toimittamaan kaikkia tilauksia täysimääräisenä. Yhteiskunnan huoltovarmuuden takaamiseksi olemme priorisoineet toimitusten osalta terveydenhuoltoa.

Olemme jatkaneet jo keväällä alkaneita rekrytointeja niin Turussa kuin Assensissa. Uusien kiiltolaisten avulla varmistamme henkilöstön riittävyyden tehostaessamme tuotantoamme vastaamaan kasvaneeseen kysyntään. 

Haluamme esittää lämpimän kiitoksen kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilöstöllemme joustavuudesta, ymmärryksestä,yhteistyöstä ja innovatiivisuudesta haastavassa tilanteessaTeemme kaikkemme vastataksemme jatkossakin kysyntään ja auttaaksemme pandemian voittamisessa. 

Hyvä käsihygienia, eli käsien huolellinen pesu ja desinfiointi, on tehokkain tapa estää erilaisten tautien leviämistä ja näin suojata sekä itseään että lähimmäisiään. Verkkosivuiltamme löytyy runsaasti tietoa käsihygieniasta ja oikeaoppisesta käsien pesusta

Vaikutukset rakentamisen ja teollisuuden liiketoimintoihin

Kiillon rakentamisen ja teollisuuden liiketoimintojen tuotanto sekä toimitusvarmuus ovat normaalilla tasolla. Olemme varautuneet reagoimaan nopeasti mahdollisiin muutoksiin eri markkina-alueilla varmistaaksemme normaalin toiminnan jatkumisen.

Tilaukset

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne on lisännyt ammatti- ja kuluttajahygieniatuotteidemme kysyntää merkittävästi, mutta tilaukset pystytään tällä hetkellä käsittelemään normaalisti kaikkien liiketoimintojen ja tuoteryhmien osalta. Saatavuus on hyvällä tasolla.

  

Tapahtumat ja koulutukset

Olemme siirtyneet koulutuksissamme suurelta osin webinaareihin, mutta pyrimme koronatilanteen niin salliessa myös järjestämään luokkahuonekoulutuksia. Koulutuksen toteutustapaa arvioimme tapauskohtaisesti, ensisijaisesti turvallisuus ja voimassa olevat suositukset huomioiden huomioiden.

Mikäli jokin koulutus joudutaan kokonaan peruuttamaan ja peruuntuneen koulutuksen aiheena olisi ollut märkätilasertifikaatin uusiminen vanhan ollessa umpeutumassa, voi Eurofins Expert Servicesin mukaan OmaSertifikaatti.fi –sivustolla tehdä merkinnän ilmoittautumisestaan Kiillon koulutukseen. Merkinnän yhteydessä ilmoitetaan myös, että koronaviruksen vuoksi koulutus on siirtynyt myöhempään ajankohtaan.Tarkempia ohjeita voi tiedustellaEurofinsExpertServiceltä.
Olemme pahoillamme muutosten aiheuttamasta vaivasta asiakkaillemme. Informoimme välittömästi, kun koulutusten järjestäminen normaalisti on taas mahdollista. Olemme saaneet webinaareista erinomaisia kokemuksia ja ne jäävät mitä todennäköisimmin koulutustarjontaamme myös koronatilanteen rauhoituttua. 

Lue uutinen webinaareitamme

Vaikutukset Kiillon päivittäiseen työskentelyyn

 Jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, olemme mukauttaneet myös päivittäistä toimintaamme.

Matkustuksen osalta noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Vältämme työmatkoja ja suosittelemme henkilöstölle myös vapaa-ajan matkustamisen välttämistä. Teemme sisäisiä vierailuja Kiillon toimipaikkojen välillä vain erityisestä tarpeestaja käytämme sisätiloissa kasvomaskia.

Ulkopuolisia vierailijaryhmiä ei oteta toistaiseksi vastaan missään toimipaikoissamme (pois lukien urakoitsijat, kuljetusliikkeet ja tavarantoimittajat). Yksittäisiä vierailijoita otetaan vastaan harkinnanmukaanja heitä koskee vahva maskisuositus.Yksittäisiä vierailijoita tai vierailijaryhmiä ei oteta vastaan maista, joihin ulkoministeriö ei suosittele matkustamista.

Kaikki kokoukset pyrimme edelleen hoitamaan etäkokouksina. Asiakaskontakteissa emme kättele vaan tervehdimme kohteliaasti muilla tavoin.

Emme toistaiseksi järjestä kansainvälisiä kokouksia, koulutuksia ja muita yli 10 hengen tilaisuuksia. Vältämme myös osallistumista ulkopuolisten tahojen järjestämiin yli 10 hengen kokouksiin, tilaisuuksiin, messuille tai koulutuksiin.

Pahoittelemme varautumistoimenpiteistä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja muutamme toimintaohjeitamme tarvittaessa.
 

Väärinkäytökset

Kevään aikana tietoomme tuli, että kuluttajille oli Kiillon nimissä myyty tuotetta, joka ei ollut Kiillon valmistama. Tuote saattoi aiheuttaa esimerkiksi iho-oireita. Asia oli esillä myös mediassa ja se käsiteltiin viranomaisten toimesta. Kiitämme lämpimästi valppaita kuluttajia yhteydenotoista asian tiimoilta ja pyydämme jatkossakin ilmoittamaan mahdollisista havainnoista asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@kiilto.com.

Lue uutinen väärinkäytöksestä