Oikeilla tuotteilla puhdistat pinnat nopeasti ja tehokkaasti!

Kodin eri tilat ovat käytöltään, lialtaan ja puhdistustarpeeltaan erilaisia. Keittiötä siivotaan yleensä päivittäin. Sen pinnoille kertyy eniten vaikeasti poistettavaa rasvalikaa sekä kuivuneita ruokatahroja, siksi keittiön puhdistusaine tuleekin olla nopea käyttää ja tehokas juuri keittiön ongelmalliselle lialle. Lattioita taas pestään harvemmin, sillä pinnoille kertynyt pöly ja lika useimmiten imuroidaan pois.

Pesuaineen tulisikin silloin hoitaa pintaa ja tehdä viikoittaisesta siivouksesta helpompaa. Monipuolisesta Kiilto Kodinhoitotuotteiden valikoimasta löydät juuri oikean tuotteen oikeaan tilaan ja likaan. Valitsemalla oikean tuotteen, poistat likaa tehokkaammin ja säästät aikaa. Kiilto Kodinhoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, hoitamaan juuri suomalaisten kotien pintoja.


Kiilto Kodinhoitotuotteet uudistaa keväällä markkinoinnin ilmeensä yhteistyössä Hasan & Partnersin kanssa.

Keittiö

Keittiö on suomalaisille kodin sydän. Siellä vietetään yhteistä aikaa ruoanvalmistuksen ja yhdessäolon merkeissä. Keittiön siivoustarve on yleensä päivittäistä ja vaatii tuotteelta helppokäyttöisyyttä sekä nopeutta. Kiilto Keittiöpuhdistaja on suunniteltu juuri keittiön tahroille ja pinnoille. Se poistaa rasvan ja pinttyneen ruokalian työtasoilta ja liedeltä – myös keraamiselta liedeltä, sanomalehtimusteen pöydiltä sekä sormenjäljet kaapinovista. Keittiöpuhdistajassa on hajunsyöjä, jolla poistat esimerkiksi kalanhajun pinnoilta tai epämiellyttävät tuoksut biojäteastioista. Helppokäyttöinen suihke on nopea käyttää ja soveltuu kaikille vettä sietäville pinnoille.

Laminaattilattiat

Laminaatti on lattiamateriaaleista kaikkein herkin, joten siitä kannattaa pitää erityisen hyvää huolta. Se ei siedä kosteutta tai saippuapitoisia pesuaineita. Kosteus imeytyy saumoista laminaatin sisään ja saippua taas kertyy kovan laminaatin pintaan ja harmaannuttaa lattian. Joutsenmerkitty Kiilto Laminaattipesu ei sisällä saippuaa eikä kerrostu lattian pintaan vaan puhdistaa hellävaraisesti. Nopeaan siivoukseen sopii Kiilto Laminaatti & Parkettisuihke, jonka voit suihkuttaa kätevästi suoraan moppiin. Se poistaa sähköisyyden lattioiden pinnoilta eikä sisällä saippuaa.

WC

WC-tilojen säännöllinen puhdistaminen nopeuttaa ja helpottaa siivousta. Varsinkin WC-istuimeen kertyy herkästi kalkkia, joka taas sitoo likaa itseensä. Kiilto WC-puhdistaja suihkeella peset koko WC-istuimen nopeasti ja kätevästi yhdellä tuotteella. Se puhdistaa istuimen, altaan sekä istuinta ympäröivän lattian ja seinät. Ainutlaatuinen WC-puhdistaja sisältää myös hajunsyöjää, joka poistaa virtsan hajun WC-tiloista. Valikoimassa on kolme raikasta tuoksua: Sitrus, Laventeli ja Valkoapila.

Olo- ja makuuhuone

Olo- tai makuuhuoneet eivät likaannu yhtä helposti kuin kodin muut tilat, mutta tekstiileistä kertyy huoneeseen paljon pölyä. Pölynsidontaan paras menetelmä on kosteapyyhintä mikrokuituliinalla ja yleispuhdistusaineliuoksella. Kiilto Kodinpuhdistaja suihke on helppo ja nopea käyttää – suihkauta liinaan ja pyyhi, ei vaadi huuhtelua. Se soveltuu kaikille pesunkestäville materiaaleille ja poistaa tehokkaasti sormenjäljet sekä rasvalian. Parasta kuitenkin on huoneeseen leijaileva puhtaan kodin tuoksu. Tämän kevään uutuustuoksu Mango on saanut erittäin hyvän vastaanoton. Se jättää huoneeseen raikkaan kesäisen tuoksun. Kiilto Kodinpuhdistaja on saatavissa myös riittoisana tiivisteenä – 1 litrasta tuotetta saat jopa 200 l valmista pesuaineliuosta. Lapsiperheille turvallinen tiiviste sisältää karvasainetta, joka estää tuotteen nielemisen.