Kiilto Oy mukana Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjassa

Rakentajille ja remontoijille tutut Kiilto-tuotteet ovat mukana Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjassa. Kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, Keskon ja suomalaisyritysten yhteinen ponnistus suomalaisen työn puolesta.

Jos jokainen suomalainen ostaisi kuukaudessa 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita, Suomeen syntyisi vuodessa 10 000 uutta työpaikkaa. Myös rautakaupassa voi tehdä valintoja, jotka luovat työtä Suomeen. Esimerkiksi omakotitalon rakentaminen suomalaisilla tuotteilla työllistää 5–7 suomalaista.

 

Suomessa suunniteltu, Suomessa tehty

– Lähdimme mukaan kampanjaan, koska haluamme edistää kestävää rakentamista suomalaisilla tuotteilla ja osaamisella, kertoo Kiilto Oy:n rakennustarvikeosaston johtaja Pekka Lahdensivu.

Kiillon tuotteet kehitetään ja valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa Lempäälässä. Tuotannolla on suomalaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu-merkki. Kiillossa ollaan ylpeästi sinivalkoisia, koska osaaminen ja menestys kumpuavat suomalaisesta työstä. Kotimaisuus luo hyvän ja vakaan pohjan jo lähes satavuotiaalle perheyritykselle.

– Kiillon kotimaisuuden ytimessä on oma, suomalaisista lähtökohdista toimiva tuotekehitys. Osaamme ottaa huomioon kaikki vaatimukset, joita pohjoisen neljä vuodenaikaa tuotteille ja työskentelylle asettavat, kertoo Pekka Lahdensivu.

 

Kuluttajan päätöksissä on voimaa

– Yli 520 000 suomalaista elää rakentamisesta ja alan palveluista. Kotitaloudet ovat suomalaisen rakennusalan tärkeimmät asiakkaat ja heidän päätöksillään on merkittävä vaikutus alan työllisyyteen, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Sinivalkoisen jalanjäljen kampanjasivusto löytyy osoitteesta www.sinivalkoinenjalanjälki.fi. Sivuilta löytyy Kiillon tarinan ja yritysesittelyn lisäksi Suomalainen ostoskori -kilpailu ja lisätietoa kampanjasta.