Keväällä iho kaipaa suojaa ja kosteutta

Erisanin kevään uutuudet auttavat ihoa ja hiuksia suojautumaan. Uutuus Erisan Kosteuttava Hoitosuihke sisältää lämpö- ja UV-suojan sekä tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat. Erisan-sarja saa myös toivotun uutuuden jalkojen hoitoon: Erisan Täyteläinen Jalkavoide kosteuttaa ja pehmentää jalkojen ihoa tehokkaasti sekä suojaa ihoa kuivumiselta.

UV-suojaa hiuksille ja kasvoille

Keväällä auringonvalo voimistuu ja kasvojen sekä hiusten suojaaminen on erityisen tärkeää. Talven jäljiltä vaalea iho kaipaa kosteutuksen lisäksi tehokasta suojaa auringon UV-säteitä vastaan. Keväiset auringonsäteet voivat myös kuivattaa hiuksia sekä haalistaa hiusväriä, siksi myös hiukset kaipaavat erityistä huolenpitoa: kosteutusta ja suojaa.

UUTUUS Erisan Kosteuttava Hoitosuihke140 ml

Kosteuttavaa Panthenolia sisältävä Erisan Kosteuttava Hoitosuihke tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti kammattavat. Hoitosuihke suojaa hiuksia hiustenkuivaajan, suoristusraudan ja kihartimen lämmöltä 200 asteeseen saakka. Suihke sisältää myös UV-suojan. Hellävarainen hoitosuihke on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa eikä se sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Sopii kaikille hiustyypeille ja koko perheen käyttöön.

Tuotteen hinta on noin 4 €. Myynnissä hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa.

Erisan Extra Strong Hiuskiinne SK15 250 ml

Erisan Extra Strong Hiuskiinne antaa kampaukselle erittäin voimakkaan tuen. Tuote on kehitetty yhteistyössä hiusammattilaisten kanssa herkkää hiuspohjaa ajatellen. B5-provitamiini ja betaiini antavat hiuksille kosteutta, elastisuutta sekä kiiltoa. Sisältää UV-suojan. Tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa eikä se sisällä hajusteita eikä silikoneja.

Tuotteen hinta on noin 4 €. Myynnissä hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa.

Erisan Suojaava Kasvovoide SK15 75 ml

Erisan Suojaava Kasvovoide SK 15 antaa hellävaraisen, mutta tehokkaan suojan ulkoisia stressitekijöitä kuten auringon haitallisia UVA- ja UVB – säteitä sekä ilmansaasteita vastaan. Voide sisältää myös kosteuttavaa E-vitamiinia, joka toimii ihoa suojaavana antioksidanttina ja edistää ihon palautumista auringon sekä ilmansaasteiden aiheuttamista vaikutuksista.

Nopeasti imeytyvä voide levittyy helposti ja tuntuu miellyttävältä iholla. Voide on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa eikä se sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Sopii parhaiten normaalille ja kuivalle iholle.

Tuotteen hinta on noin 7 €. Myynnissä hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa.

Täyteläistä kosteutusta jaloille

Talven jäljiltä iho on usein kuiva, karhea ja kutiseva. Ennen kesän sandaalikelejä kannattaa jalat hoitaa Erisanin uudella Täyteläisellä Jalkavoiteella, joka pehmentää ihoa tehokkaasti ja suojaa kuivumiselta.

UUTUUS Erisan Täyteläinen Jalkavoide 100 ml

Hoitavia öljyjä sekä glyseriiniä sisältävä Erisan Täyteläinen Jalkavoide kosteuttaa ja pehmentää jalkojen ihoa tehokkaasti sekä suojaa ihoa kuivumiselta. Pehmeästi levittyvä voide imeytyy nopeasti ja tuntuu miellyttävällä iholla. Raikastaa väsyneitä jalkoja kevyesti, herkkää ihoa ärsyttämättä. Hellävarainen voide on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astamaliiton kanssa eikä se sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Tuotteen hinta on noin 4 €. Myynnissä hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa.