Sitol 2085 UV

Sitol 2085 UV on nopea EVAC-pohjainen liima UV-merkkiaineella aaltopahvilaatikoiden sivuliimaukseen. Toimii mm. ValcoMeltonin järjestelmissä.

Edut ja ominaisuudet

  • Soveltuu elintarvikepakkauskäyttöön
  • Hyvä adheesio useille muovikalvoille
  • UV-merkkiaine

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Sitol 2085 UV on nopeasti sitova liima pakkausteollisuuden käyttöön esimerkiksi koteloiden muodostukseen ja suljentaan sekä aaltopahvilaatikoiden, kartonkikoteloiden sekä paperipussien sivuliimaukseen. Sitol 2085 UV liimalla saavutetaan hyvä tartunta myös useisiin pinnoitettuihin kartonkeihin tai liimattaessa muovipintoja kartonkiin (esim PE).
Liimassa käytetyt raaka- aineet soveltuvat elintarvikepakkausliima-käyttöön FDA 175.105 mukaan.

Pakkauskoko Tuotekoodi
Sitol 2085 UV IBC cont T1876.994
Tyyppi/sideaine

EVAC

Tiheys/ominaispaino

1,05 kg/dm³

pH

5

Viskositeetti

950 mPas (Brookfield RVT, 3/20, 20°C)

Käyttölämpötila

+18...+25 °C

Varastointi

Avaamattomana +20 °C lämpötilassa 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Työkalut ja levityslaitteet puhdistetaan ennen liiman kuivumista vedellä. Kuivunut liima poistetaan ksyleenillä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu