Sitol 2011

Sitol 2011 on EVAC-dispersioliima paperi- ja pakkausteollisuuden käyttöön.

Edut ja ominaisuudet

  • Nopea
  • Hyvät suutinominaisuudet

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Sitol 2011 sitoo erittäin nopeasti ja sillä voidaan liimata kartongille myös eräitä muovimateriaaleja (esim. koronakäsitelty PE, PVC, PS). Soveltuu pakkaavan teollisuuden käyttöön esim. koteloiden ja aaltopahvilaatikoiden muodostukseen ja suljentaan. Voidaan käyttää suutinlaitteissa.

PakkauskokoTuotekoodi
*Sitol 2011 IBC cont T3951.994
*Sitol 2011 kontti T3951.992
Tyyppi/sideaine

EVAC

Tiheys/ominaispaino

n. 1,05 kg/dm³

pH

5

Viskositeetti

1 500 mPas (Brookfield RVT, 3/20, 20°C)

Käyttölämpötila

+18...+25 °C

Varastointi

Avaamattomana +20 °C lämpötilassa 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Työkalut ja levityslaitteet puhdistetaan ennen liiman kuivumista vedellä. Kuivunut liima poistetaan ksyleenillä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu