Kiilto Valusuojakangas 2,1 m x 50 jm

Tukeva, polypropeeninen valusuojakangas uivien tasoitelattioiden erottamiseen aluslattiasta.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Valusuojakangas polypropeenista valmistettu suodatinkangas, joka on tarkoitettu erottamaan lattiatasoitekerros alustasta. Kiilto Valusuojakangasta käytetään uivien tasoitelattioiden yhteydessä Kiilto Lasikuituverkon tai teräsverkon kanssa.
Aluslattian tulee olla riittävän tukeva ja luja. Alustan materiaali voi olla esim. betoni, rakennuslevy, polystyreeni, kova mineraalivilla tai puu. Alustan päältä tulee poistaa huolellisesti mahdolliset epätasaisuudet. Pinnan tulee olla kuiva ja betonirakenteen suhteellinen kosteus tulee olla alle 90 % RH.

Käyttöohje

Kiilto Valusuojakankaan sivut limitetään min. 200 mm ja nostetaan työaluetta rajaaville pystypinnoille n. 100 mm. Yläreuna kiinnitetään teipillä määrävälein, jotta se pysyy tiiviisti kiinni pystypinnassa. Sisä- ja ulkokulmiin tulee kiinnittää erityistä huomiota.
Putkien yms. ympärille tulee asentaa esim. solumuovista valmistettu putkieriste, joka erottaa tasoitekerroksen läpivienneistä.


Rullan koko 2,1 m x 50 jm 
Rullan painon. 19 kg
Materiaali100% polypropeeni, UV-stabiloitu 
Paino136 g/m2
VäriHarmaa

 

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.