Kiilto Tixo Kontaktiliima

Liuotinperustainen, kosteudenkestävä, pastamainen kontaktiliima, joka liimaa siististi nahkaa, tekstiilejä, puuta, viilua, kartonkia, metallia, kumia ja muovia.

Edut ja ominaisuudet

  • hyytelömäinen
  • ei valu
  • hyvä lämmönkesto
  • kosteudenkestävä

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Yleisliima askartelukäyttöön. Tuote soveltuu mm. seuraaviin liimauksiin: erilaisten rakennusprofiilien kuten PVC:stä valmistettujen jalkalistojen, askelmakulmien, -rintojen, -reunojen ja askelmapäällisten kiinnitykseen, korkkilaattojen sekä erilaisten tiivisteiden, laminaatin viilun, kumin, nahan sekä erilaisten rakennuslevyjen liimauksiin. Ei voimakkaasti pehmitetyn PVC:n eikä polyolefiinimuovien liimaukseen. Tuotetta ei saa käyttää kokolattiamaton asennuksessa.

PakkauskokoEAN-koodi
0,33 l 6411511032338
1 l 6411511032017
5 l 6411511032055
Käyttölämpötila

+5–25 °C

Pakkauskoot

1/3 l, 1 l, 5 l

Riittoisuus

2 m²/ l (kaksipuoleisesti)

Tiheys/ominaispaino

0,9 kg/dm3

Tyyppi/sideaine

polykloropreenipohjainen liuotinliima

Työskentelyaika

60–120 min

Varastointi

Avaamattomana + 20 °C lämpötilassa 12 kuukautta. Sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Liima levitetään molempiin liimattaviin pintoihin siveltimellä tai lastalla. Liimoitettujen pintojen annetaan kuivua olosuhteista riippuen 5–30 min. Liimakalvon tuntuessa kuivalta liimapinnat puristetaan hyvin yhteen. Liimaus on välittömästi valmis, joskin sen lujuus lähivuorokausien aikana vielä lisääntyy. Työvälineiden pesu ja ohennus: Kiilto kontaktiliiman ohenne.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tuote sisältää helposti haihtuvia, syttyviä liuottimia. Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.