Kiilto Silikoninpoisto

Geelimäinen, käyttövalmis silikoninpoistoaine. Pehmentää kovettuneen silikonimassan ja helpottaa silikonisauman poistamista.

Edut ja ominaisuudet

  • käyttövalmis silikonimassan poistoaine, kätevä pakkaus, jossa levitysväline mukana
  • kaikkien silikonimassatyyppien poistamiseen

Linkit

Dokumentit

PakkauskokoEAN-koodi
100 ml 6411513657102
Pakkauskoot

100 ml muovipullo, sisältää siveltimen

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C lämpötilassa 24 kuukautta.

Käyttöohje

Poista ensin esim. terävällä veitsellä mahdollisimman suuri osa silikonista. Ravista pulloa. Levitä pullossa olevalla siveltimellä runsaasti Kiilto Silikoninpoistoa silikonijäämien päälle. Anna vaikuttaa 20–30 minuuttia. Kaavi pois esimerkiksi puutikulla. Uusi käsittely tarvittaessa. Pese pinta lopuksi saippuavedellä ja anna kuivua.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.