Kiilto R Telattava valmistasoite

Telattava valmistasoite kuivien seinien ja kattojen tasoituksiin. Erityisesti lasikuitutapetin ylitasoitukseen. Soveltuu myös kipsikartonkilevyn saumanauhan asennukseen. Max 3 mm. Vesiohenteinen.

Edut ja ominaisuudet

  • maalatun lasikuitutapetin tasoitukseen
  • voidaan käyttää kipsilevyn saumanauhan kiinnittämiseen
  • seiniin ja kattoihin
  • kuivumisaika 2–3 h/mm (maksimikerrospaksuus 3 mm/kertalevitys)

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto R on vesiohenteinen, käyttövalmis telattava yleistasoite kuivien tilojen seinien ja kattojen viimeistelyyn ennen maalausta tai tapetointia. Voidaan käyttää myös kipsikartonkilevyjen saumanauhan kiinnittämiseen ja tasoittamiseen. Suosittelemme pohjamaalausta ennen tapetointia, jolloin uudelleentapetointi on helpompaa. Täyttää tuotestandardien EN 13963:2005 ja EN 15824:2009 vaatimukset.

PakkauskokoEAN-koodi
10 l 6411512913100
Kerrosvahvuus

3 mm

Kovettumisnopeus

n. 2–3 h/mm (+18 °C) (riippuen kerrosvahvuudesta ja olosuhteista)

Käyttöolosuhteet

normaalit huoneolosuhteet, alin käyttölämpötila +10 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

maalattavien pintojen rasitusluokat RL01...RL04 (MaalausRYL 2012)

Max. Raekoko

0,15 mm

Pakkauskoot

10 l muoviastia

Taivutuslujuus

> 320 N (EN 13963)

Tartuntalujuus

> 0,3 MPa (EN 15824)

Tiheys/ominaispaino

1,3 kg/l

Tyyppi/sideaine

polymeeri-kevyttäyte-kalkkikivipohjainen tasoite

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi.

Värit

Vaalean harmaa

Käyttöohje

Tasoitettavien pintojen tulee olla puhtaat, kuivat ja pölyttömät. Uutta kerrosta vedettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden tasoitekerroksen levittämistä.

Kiilto R on käyttövalmis massa. Pitkän varastoinnin jälkeen valmistasoite sekoitetaan ennen käyttöä. Tarvittaessa tuotetta voidaan ohentaa vedellä. Tasoite levitetään seinään pitkänukkaisella telalla ja sen jälkeen tasoitetaan teräslastalla. Nauhoitettaessa levitetään saumaan ensin tasoite telalla. Tasataan pinta teräslastalla, ja painetaan paperinen saumanauha huolellisesti kiinni tuoreeseen tasoitteeseen. Päälle levitetään toinen tasoitekerros ja tasoitetaan leveämmällä lastalla. Tasoite on kuivuttuaan helposti hiottavissa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu