Kiilto Pikaliima, siveltävä

Nopea reaktioliima lähes kaikkien kovien materiaalien, kuten metallien, muovien, kumin ja keramiikan liimauksiin. Ei huokoisille pinnoille, kuten puu ja paperi, eikä polyeteeni- ja teflonpinnoille. Kätevä käyttää, tulpassa sivellin.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pikaliima siveltävä sopii pienten kovien pintojen liimaukseen kun materiaaleina ovat metallit, useimmat muovit, kumi ja keramiikka. Ei huokoisille pinnoille kuten puu ja paperi eikä polyeteenille tai teflonille eikä tuulilaseille.

PakkauskokoEAN-koodi
5 g 6411514000051
Kovettumisnopeus

5 sek. - 2 min., pintojen laadusta ja liimamäärästä riippuen.

Käyttöolosuhteet

Lämpötila +18 - +20°C, ilmankosteus 30-70% RH

Lämmönkesto kuivana

-40 - +100°C

Pakkauskoot

5 g

Riittoisuus

1 tippa / 5 cm²

Tiheys/ominaispaino

1,05 kg/cm³

Tyyppi/sideaine

etyyli-syanoakrylaatti

Varastointi

Avaamattomassa pakkauksessa 12 kuukautta. Jääkaappilämpötila +5...+10°C pidentää varastointiaikaa.

Viskositeetti

1,000 mPas

Käyttöohje

Liimattavilta pinnoilta poistetaan lika ja mahdollinen ruoste, öljy, muotti-irrotusaineet jne. esim. asetoniin kostutetulla kankaalla. Tapauksesta riippuen voi olla tarkoituksenmukaista hioa pinnat hienolla hiomapaperilla ennen liuotinpuhdistusta.
Avaa pullo ja levitä liimaa korkissa olevalla siveltimellä ohuelti toiselle liimattavista pinnoista, jonka jälkeen pinnat asetetaan paikoilleen ja puristetaan sormin yhteen.
Normaalisti 10-30 sek. puristus riittää, jonka jälkeen kappaletta voidaan siirtää ja jatkokäsitellä. Lopullinen lujuus saavutetaan n. 12 tunnin kuluttua. Liimasaumaa, jossa kovettuminen on kesken, ei saa liikuttaa. Ohut liimakerros kovettuu nopeimmin ja saavuttaa suurimman lujuuden. Kovettumaton liima voidaan poistaa asetonilla. Kovettunut liima pehmenee asetonilla, mutta voidaan poistaa vain mekaanisesti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.